super se zabavlja

Kao da sutra ne postoji: Stjepan Hauser ne mari zbog korone i tulumari po Maldivima sa šarolikom ekipom

30.03.2021 u 12:15

Bionic
Reading

Violončelist je na Maldivima još od sredine veljače pa se mnogi pitaju je li se ondje zapravo preselio. Nakon serije fotografija i videa s misterioznim djevojkama s kojima je intrigirao javnost i reklamiranja egzotičnih lokacija na kojima boravi, sad se malo otkačio s hrpom ljudi

Tjednima unazad Stjepan Hauser golica maštu onih koji ga prate u društvu tajanstvenih žena, čak su neki pomislili i da se oženio jer je u jednoj od zadnjih objava napisao: 'Gospođice, medeni mjesec se nastavlja?' Nakon nekoliko sati potom je objavio idilične prizore duge na rajskoj plaži na još jednom od lokaliteta na Maldivima. 'Naravno da nastavljamo. Naš medeni mjesec neće nikada završiti, gospođice', napisao je Stjepan Hauser na fotografiji.

Kako bilo, Stjepan Hauser je i dalje u odmaralačkom moodu i još ne namjerava odustati od otkrivanja brojnih egzotičnih lokacija, a slikovitu razonodu pruža i svojim pratiteljima. U zadnjim objavama dobro raspoloženi violončelist, svira, pleše, vitla s violončelom i svira na plaži, pa onda i u bazenu tulumari s nepoznatim ljudima kao da sutra ne postoji.

'Kad sam bio mali, možda je teško za vjerovati, bio sam jako povučen, nisam pričao, skoro da nisam normalno razgovarao do svoje 16-e, 17-e godine, bio sam u nekom svom svijetu, imao sam socijalnu anksioznost, nisam volio biti među ljudima', ispričao je ranije za Nacional.

  • +4
Stjepan Hauser Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL