SVI BOJKOTIRAJU MUSKA

Ni Amber Heard više nije na Twitteru nakon što je njezin bivši dečko preuzeo platformu vrijednu 44 milijarde dolara

04.11.2022 u 00:08

Bionic
Reading

Čini se da je i glumica Amber Heard izbrisala svoj Twitter račun nekoliko dana nakon što je njezin bivši dečko Elon Musk preuzeo platformu vrijednu 44 milijarde dolara

I glumica Amber Heard izbrisala je svoj Twitter račun nekoliko dana nakon što je njezin bivši dečko Elon Musk postao vlasnik popularne platforme za 44 milijarde dolara.

Mnogi korisnici Twittera nagađaju kako je možda željela odmor od hejtera zbog svojih pravnih problema s bivšim suprugom Johnnyjem Deppom (59) i maratonskog sudskog procesa koji je bio vrlo medijski popraćen.

nedavno je tvrdila da nije njezina

Nakon što je izgubila na sudu Amber Heard prodala je prekrasnu kuću u Kaliforniji i dobro zaradila

Pogledaj galeriju

Drugi su pak uvjereni da se 36-godišnjakinja možda pridružila nizu drugih korisnika koji su napustili platformu otkako je Elonovo preuzimanje potvrđeno ovaj tjedan, i to nakon što je objavljen njegov plana da naplaćuje 8 dolara mjesečno za željenu plavu kvačicu.

Amber i najbogatiji čovjek svijeta Elon (51) započeli su vezu 2016., no dvije godine kasnije saznalo se da su se razišli. Par je o prekidu tad rekao: 'Željeli bismo govoriti sami u svoje ime. Udaljenost je bila jako teška za naš odnos, jer se nismo mogli puno viđati. Naravno, sve veze imaju svoje uspone i padove'.

Inače, Elon je sada jedini član odbora Twittera, a mnogi slavni i poznati sad prijete da će ukloniti svoje račune ako krene naplaćivanje pretplate za plavu kvačicu. William Shatner, Mia Farrow, Téa Leoni i Jameela Jamil samo su neki od slavnih koji su najavili napuštanje platforme ako se bude naplaćivala autentifikacija računa.

Musk je objasnio da Twitter mora naplaćivati ​​svoju plavu kvačicu kako bi se borio protiv 'botova i trolova', a pojavile su se i informacije da bi se korisnici mogli suočiti s naplatom do 19,99 dolara mjesečno za tu privilegiju.

Otkad je kontroverzni Musk preuzeo Twitter, veliki broj korisnika napušta platformu u znak prosvjeda.