UVIJEK PRELIJEPA

Jennifer Aniston pokazala kako izgleda njezina prirodna kosa, a reakcije nisu izostale

03.11.2022 u 21:34

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Aniston, 53-godišnjakinja koja se proslavila ulogom Rachel u 'Prijateljima', na svom Instagram profilu ima više od 40 milijuna pratitelja koji je gotovo religiozno prate

Iako Jennifer nije previše revna kad su u pitanju društvene mreže, svaka njezina objava vrlo brzo izazove bezbroj reakcija.

Plavokosa zvijezda i danas je vlasnica jedne od najpoželjnijih frizura, a za svoju bujnu i zdravu kosu uvijek dobiva komplimente.

Iako je dobro poznata po svojim pomno isfeniranim uvojcima, Aniston je inače prirodno kovrčava pa je na Instagram profilu pokazala kako izgleda njezina kosa prije nego je izravna.

Jenniferine šarmantne kovrče sve su oduševile, a svojim je brojnim fanovima pokazala kako njegujuje svoju kosu i to laganim uljem iz nagrađivane linije za njegu kose LolaVie s vlastitim potpisom.

Atraktivna zvijezda 'Prijatelja koja kao da ne stari, podijelila je sa svojih 40,7 milijuna pratitelja jednu od tajni svoje blistave kose ukrašene efektnim tek jedva vidljivim posvijetljenim pramenovima.

'Suši se na zraku i s malo LolaVie', napisala je pored videa na kojem pokazuje svoju beauty rutinu kad se radi o njezi kose.

  • +4
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako je dobro poznato njezinim fanovima, u rujnu je prelijepa glumica lansirala svoj beauty brend, 25 godina nakon što je pokrenula globalni trend svojom kultnom frizurom iz Prijatelja, rachelicom.

Glumica je objasnila i kako je osmislila ime za svoj brend, a povezan je s njezinim počecima u Hollywoodu - tad je nosila nadimak Lola, koji su joj prijatelji dali kada se tek preselila u Kaliforniju. U intervjuu za People Aniston je tad objasnila da je, kada je prvi put stigla LA, kupila svoj prvi automobil i odlučila ga nazvati Lola našalivši se da misli da je tu odluku možda potaknula ljubav prema pjesmi Sarah Vaughan, Whatever Lola Wants

Ubrzo je to ime dobila ona, a sada, desetljećima kasnije, prenijela ga je na svoj brend u usponu.

Glumica koja je stekla svjetsku slavu u kultnim Prijateljima vremenom je postala beauty uzor mnogim ženama i djevojkama zahvaljujući cool i ženstvenoj slojevito ošišanoj frizuri do ramena koju je nosila u prvih nekoliko sezona.

Jennifer je u jednom ranijem intervjuu ispričala i da je sama radila na proizvodima brenda posljednjih pet godina.