čista idila

Nezaboravan odmor Tarika i Lejle: Glumac je objavio je video u kojem je otkrio sve detalje zajedničkog ljetovanja s obitelji Rađa

07.08.2021 u 23:39

Bionic
Reading

Ovo će biti ljeto za pamćenje, ako se pita obitelji Rađa i Filipović. Naime, veselo društvo je provelo sedam nezaboravnih dana, a najbolje trenutke zabilježili su zanimljivim video koji je Tarik objavio na svom Instagram profilu te ga popratio s porukom zahvale

'Putuješ…družiš se…oko gleda, srce pamti divne kutke majčice nam Zemlje…ali rijetko srce ostane dugo na jednom mjestu…godine nose gomilu sjećanja, putovalo se, smijalo, svim čulima uživalo…ali ovih 7 dana se zvijezde poklopiše, rajska Zavala, divno društvo, eksplozija gastro užitaka, osmijeh kao ucrtan na licu…za divno sjećanje…i za ponoviti…HVALA,' napisao je Tarik Filipović na svom Instagram profilu uz objavljeni video koji prikazuje kako su dvije obitelji, Filipović i Rađa, odlično proveli godišnji odmor u mjestu Zavala na otoku Hvaru.

Naime, obitelji Rađa i Filipović ove godine ljetovanje su odlučili zajedno provesti, a prema svemu sudeći, nisu zažalili zbog te odluke. Tijekom proteklog tjedna na društvenim mrežama su objavljivali duhovite anegdote i šale s odmora, a sada, kada se godišnji približio kraju, Tarik Filipović je objavio video i opis u kojem je sažeo svoje utiske.

Tariku i Lejli, uz Dinu i Viktoriju Rađu za koje ih veže dugogodišnje prijateljstvo, na odmoru društvo je pravilo nekolicina prijatelja, a ovo ljeto svima će ostati u lijepom sjećanju.