ZAJEDNIČKI ODMOR RAĐA I FILIPOVIĆA

Bivše misice po danu se brćkaju u bazenu, a navečer uživaju u izvedbama Tarika Filipovića: 'Ovaj stalno nastupa'

07.08.2021 u 10:29

Bionic
Reading

Obitelji Rađa i Filipović ljetni odmor provode zajedno na južnoj obali Hvara, a zabavu i zezanciju redovito prenose i na društvene medije

U petak se Viktorija Rađa pohvalila kako su ona i Dino imali privilegiju uživati u nastupu Tarika Filipovića, koji je samo za njih odigrao svoju popularnu predstavu 'Ćiro'.

No popularni glumac i na godišnjem odmoru najbolje se opušta 'pod svjetlima pozornice' pa je Viktorija na Instagram Storyju podijelila snimke Tarika koji se pridružio glazbeniku tijekom izvedbe Haustorove pjesme 'Bi mogo da mogu'.

'Ovaj stalno nastupa', napisala je Viktorija preko jedne snimke, a na drugu dodala: 'Blago nama'.

Viktorija je objavila i zajedničku fotografiju iz bazena s Lejlom Filipović i ravnateljicom Tifološkog muzeja Željkom Bosnar Salihagić, koju je Tarik komentirao popularnom uzrečicom iz vremena najveće slave regionalnog pjevača za kojim su uzdisale žene.

'Gdje ste koke stig'o Zdravko Čolić...', našalio se Tarik sa ženom i prijateljicama, a i Dino Rađa našao se na meti Tarikovih šala.

Na Instagram Storyju popularni glumac i voditelj je objavio fotografiju bivšeg košarkaša kako zamišljeno s mola gleda u morsko plavetnilo, no zanimljiva je glazbena podloga koju je Tarik odabrao za fotogrfiju svog prijatelja.

'Sunce se ponovo Rađa...', izdvojio je Tarik stih iz istoimene Massimove pjesme iz glazbene podloge.