ZAJEDNIČKO LJETOVANJE

Dok se Viktorija Rađa hvali kakve privilegije nosi druženje s Tarikom Filipovićem, Lejla pozira u njegovoj košulji

06.08.2021 u 10:09

Bionic
Reading

Baš kako su se pohvalili prije nekoliko dana, obitelji Rađa i Filipović i dalje uživaju u zajedničkom ljetovanju, a sada su i Viktorija i Lejla otkrile i zanimljive detalje, otkrivši kako provode dane

Njihovo prijateljstvo traje već godinama, a Viktoriju Rađu i Lejlu Filipović vezuje jedna zajednička stvar. Naime, obje su se natjecale za Miss Hrvatske, Viktorija 1995., kada je ponijela titulu Miss Dalmacije, ali i druge pratilje Miss Hrvatske, dok je Lejla pobjedila četiri godine kasnije i to na izboru koji je ostao upamćen upravo po skandalu oduzimanja krune.

Obje su i 2008. godine rodile svoje mlađe sinove, Splićanka Niku, a Dubrovkinja Armana, te su u sretnim brakovima s Dinom Rađom i Tarikom Filipovićem. Da se dobro slažu i funkcioniraju zajedno, dvije su obitelji pokazale i ovih dana, odlučivši se provesti dio ljetnog odmora zajedno.

A kako provode vrijeme, otkrile su upravo gospođe Rađa i Filipović na svojim Instagram profilima. Viktorija Rađa tako se pohvalila privilegijom koju ona i Dino imaju, a to je da im Tarik, samo za njih, odigra svoju popularnu predstavu 'Ćiro'. Koliko je time oduševljena, pokazala je u nekoliko Instagram Storyja.

S druge strane, Lejla je ponovno sve oduševila svojim najnovijim selfijem, na kojem pozira u crnom bikiniju sa zanimljivim detaljem, ali i u košulji koja je zapravo Tarikova. Uz nju je napisala: 'Kad obučem njegovu košulju' i stavila emotikon srca. Bivša missica od sunca se sakrila slamnatim šeširom, ali i sunčanim naočalama, a sve je 'začinila' neodoljivim osmijehom.

  • +2
Tarik i Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL