LJETO ZA PAMĆENJE

I dok Lejla i Viktorija snimaju zajedničke selfije, Tarik Filipović i Dino Rađa dobro se zabavljaju sa sinovima

03.08.2021 u 11:24

Bionic
Reading

Nakon odmora u Istri, gdje imaju svoju ljetnu oazu, Lejla i Tarik Filipović krenuli su sa sinovima prema jugu. U Splitu su se susreli s Viktorijom i Dinom Rađom i s njima krenuli u ljetnu avanturu

Kod Šćedra, otoka uz južnu obalu Hvara, udaljenu oko milju od Zavale na Hvaru, 'usidrile' su se dvije poznate obitelji i uživaju u zajedničkom druženju, a sve su otkrile objave na društvenim mrežama.

Nakon što je Viktorija Rađa objavila zajednički selfie s Lejlom Filipović i napisala 'Napokon zajedno', muškom ekipom pohvalio se i njezin suprug Dino Rađa. On je pak objavio fotografiju iz mora na kojoj su on i glumac i voditelj Tarik Filipović sa svojim mladim nasljednicima.

Naime, na toj fotografiji Dino i Tarik stoje u moru i u naručju drže svaki svog 'malog' sina - Dino tako nosi najmlađeg sina Niku, a Tarik svog Armana. Zanimljivo je da su i Niko i Arman rođeni 2008. godine, pa uvijek imaju zajedničkih tema.

  • +2
Tarik i Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Obitelji Rađa i Filipović dobro se zabavljaju na moru, a obožavatelji se nadaju i kako će dvije bivše missice objaviti još koju zajedničku fotografiju u kupaćim kostimima, budući da im na izgledu mogu pozavidjeti i upola mlađe djevojke.