BILI SU SVI KOJI MU ZNAČE

Suprug Nevene Rendeli, Mak Vejzović, otvorio izložbu, a došla ga je podržati najslađa publika

27.06.2023 u 08:55

Bionic
Reading

U Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u ponedjeljak su predstavljeni radovi akademskog snimatelja i direktora fotografije Maka Vejzovića pod nazivom 'Atelijer'. Na otvorenju izložbe govorili su književnica Julijana Matanović i književni kritičar Zoran Maljković, a među okupljenima su bili i njegovi najdraži 'kritičari'

Kako je stajalo u najavi, suprug Nevene Rendeli Vejzović, Mak Vejzović, izložio je radove koji pokazuju emocionalnu i simboličku dimenziju praznog atelijera nakon gubitka oca, čuvenog slikara i grafičara Fadila Vejzovića.

Sve je bilo puno emocija, a izložba nije mogla proći bez velike podrške njegovih najmilijih, supruge i njihovih triju djevojčica, Lee, Mare i Vite, kao i djece iz Makovog prvog braka, Lole i Olega, te šogorice Bojane Gregorić Vejzović, koja je stigla s djecom Raulom i Zoe.

  • +6
Izložba Maka Vejzovića Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

Podsjetimo, Nevena i Mak nedavno su proslavili sedmu godišnjicu braka. Vjenčali su se nakon manje od godinu dana veze, no poznavali su se od malih nogu. Par je imao ležerno i opušteno vjenčanje. Bivša voditeljica često dijeli obiteljske fotografije na Instagramu, a priznala je da je život s troje djece poprilični kaos. Ranije je opisala i kako je trenutak u kojem je upoznala suprugovu djecu iz prvog braka bio kaotičan, ali je rekla 'da im nije bio traumatičan' jer su bili pripremljeni za to i spremno su je dočekali. Danas imaju odličan odnos.