EGZOTIČNo ZIMOVANJe

Nevena Rendeli Vejzović se javila s rajske plaže, a pala je i fotografija u badiću

23.01.2023 u 09:39

Bionic
Reading

Mnogi poznati Hrvati zimu u našoj zemlji odlučili su zamijeniti toplijim krajevima i svoje odmore provode na egzotičnim destinacijama. Jedna od onih koja je 'zbrisala' u sunčanije predjele je i nekadašnja televizijska voditeljica koja se sada javlja sa svoje destinacije

Nakon nekoliko idiličnih objava iz Zanzibara, TV urednica i danas uspješna poduzetnica Nevena Rendeli Vejzović pratitelje je počastila i onima na kojima se vidi kako hvata boju.

Vidi se da uživa u svom novom lagodnom odmoru, a osim odlične linije u dvodijelnom badiću, pozornost je privukla i šaljivim opisom u opisu fotografija. 'Cijeli dan sam bez interneta, s troje djece u džungli pa sad kad ga imam idem brže bolje objavit fotke u badiću da i meni i vama bude lakše', poručila je. Mnogi su je zasuli komplimentima, i zaključili kako joj 'dobro stoji Zanibar'.

Na odmoru je, podsjetimo sa svojim kćerkicama, majkom Maricom i suprugom Makom Vejzovićem. Prije Zanzibara guštali su u snježnim radostima, na skijanju u mjestu Monte Lussari na gotovo 2000 metara iznad talijanskog Tervisia.

  • +3
Nevena Rendeli Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX