U ULOZI PROFESORICE

Nevena Rendeli Vejzović pohvalila se novim poslovnim izazovom: 'Eto nagovorili su me da predajem'

11.03.2022 u 19:23

Bionic
Reading

Bivša voditeljica, danas uspješna privatna poduzetnica Nevena Rendeli- Vejzović pred novim je izazovom u životu. Ponuđeno joj je mjesto predavačice na privatnom učilištu gdje će studentima prenositi svoja znanja o društvenim mrežama

'Eto nagovorili su me da predajem, i ne ovo nije akademija samo za influencere već i za one koji žele naučiti koristiti influencing i društvene mreže na pravi način', napisala je Nevena Rendeli Vejzović ispod svoje najnovije Instagram priče.

Pred Nevenom su novi izazovi i to kako mladim naraštajima objasniti prednosti društvenih mreža te im ispričati i vlastito iskustvo korištenja istih.

Podsjetimo, Nevena je prije tri godine otišla s nacionalne televizije, a potom otvorila vlastitu tvrtku koja se bavi organizacijom događaja, promocijama, komunikacijama i odnosima s javnošću.

Osim toga, poznata plavuša vrlo je utjecajna na društvenim mrežama gdje joj se nude sponzorski ugovori i kampanje.

'S obzirom na to da je moja poduzetnička priča uistinu specifična - nakon 15 godina jedne karijere odlučila sam se napokon otisnuti u privatne vode, a onda je cijeli svijet stao kao da ga je netko zaledio - moram priznati da je za mene ova godina bila najveća životna škola. Ono što vam nakon godinu dana mogu reći to je da, unatoč svemu, ni u jednom trenutku nisam požalila’, rekla nam je u velikom intervjuu prije dvije godine.