NEKA DAVNA VREMENA

Nevena Rendeli Vejzović prisjetila se svog nastupa u 'Plesu sa zvijezdama': 'U šoku sam koliko sam mršava. Od sutra sam na vodi'

07.03.2022 u 10:47

Bionic
Reading

Među brojnim gledateljima koji su nedjelju navečer proveli gledajući novu sezonu 'Plesa sa zvijezdama' bila je i Nevena Rendeli Vejzović, bivša voditeljica koja je i sama prije devet godina sudjelovala u ovom projektu

U domu bivše voditeljice Nevene Rendeli Vejzović pratilo se natjecanje u plesu, emisija 'Ples sa zvijezdama' koja je u nedjelju navečer započela na Novoj TV. Popularna emisija prisjetila je Nevenu na njezino osobno iskustvo u toj emisiji koja se nekoć prikazivala na HRT-u.

Nevena je u 'Ples sa zvijezdama' pozvana prije devet godina, kada je rado odazvala pozivu te pokazala svoja umijeća postignuta napornim treninzima. Partner joj je tada bio Patrik Majcen, a ispali su u drugoj emisiji.

Nevena Rendeli Vejzović - Instagram story Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram

'Nisam imala prevelika očekivanja, bilo mi je jasno da nismo među boljim plesačima. Bilo je zabavno večeras i mislim da smo bili izjednačeni u salsi. Nisam razočarana, jer bilo je stvarno veselo i zanimljivo’, rekla je tada.

Danas za svoj nastup kaže da je bio bruka, ali oduševljava ju njezina tadašnja linija. ‘Morala sam se prisjetiti i svoje legendarne bruke davne 2013. U šoku sam time koliko sam mršava’, napisala je uz stare snimke Nevena u svojim instagramskim pričama.

Potom je dodala da je njezinom tadašnjom figurom zatečen i suprug Mak Vejzović, s kojim ima tri kćerkice. Rendeli je čestitala svim novim kandidatima te poručila da zna da im nije lako, a na koncu humoristično zaključila da je od sutra na vodi do daljnjeg.

  • +10
Prva epizoda: Ples sa zvijezdama 2022. Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja