super joj pristaje

Nevena Rendeli Vejzović u badiću kakvog nosi Britney Spears, a pokazala se i u haljini kakvu ima Carrie Bradshaw u novoj seriji

26.01.2022 u 21:06

Bionic
Reading

Bivša TV voditeljica i PR stručnjakinja 'zapela' je sa suprugom Makom Vejzovićem i prijateljima u Meksiku jer joj je otkazan let, ali to joj nije teško palo. Zadnjih dana je pratitelje na društvenim mrežama častila je atraktivnim fotografijama pozirajući u trendi kreacijama

TV urednica i danas uspješna poduzetnica Nevena Rendeli Vejzović nakon zimovanja i posjeta skijalištu odlučila se uputiti u toplije krajeve. Na jednoj od fotografija s kojima se pohvalila svojim sljedbenicima, pozirala je hodajući po pješćanoj plaži dok u ruci drži piće. Ono što od idilične plaže više upada u oči je njezin efektan jednodijelni kupaći kostim.

Riječ je o badiću sa 'sprialnim' dezenom na kojem crna tkanina prekriva strateška mjesta, a bež ostavlja dojam golog tijela. Takav 'snake mesh mio' model samo u ružičastoj boji isfurala je i pop ikona Britney Spear (koja trenutno odmara na Havajima), a potpisuje ga dizajnerica Norma Kamali.

Rendeli Vejzović očito voli dizajn Norme Kamali jer je po Meksiku prošetala u kreaciji nazivanoj 'Carrie haljina 2.0' kakvu je Sarah Jessica Parker u rebootu hit serije 'Seksa i grad'. Nevena je svoju isfurala na japanke, a za svoj izgled je dobila samo komplimente.

Inače, ta haljina (službenog naziva Diana) nestaje s polica nevjerojatnom brzinom, na tisuće ih se proda tjedno, trgovci je neprestano naručuju, a dizajnirana još tijekom 70-ih, kad je Norma Kamali osnovala svoj brend. Unutarnji bodi savršeno oblikuje figuru, a taj model se može nabaviti u mini i midi varijanti.

  • +3
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX