prije puno godina

Nevena Rendeli na početku karijere furala je drukčiji look

02.05.2017 u 10:03

Bionic
Reading

Mnoge domaće poznate osobe izgledaju kao da im je vrijeme zaista stalo. Kao da su iste otkad god znamo za njih. Jedna od njih je i urednica i voditeljica HRT-a Nevena Rendeli koja je tijekom godina mijenjala samo frizure i modni izričaj u skladu s trendovima

I dok se naša voditeljica sprema za najljepšu životnu ulogu - onu majčinsku, prisjetili smo se početaka njezine karijere te kako je tada izgledala.

U vrijeme rada na prvim televizijskim emisijama, Nevena je furala kovrče, često je nosila glomazne viseće naušnice, ali uvijek je pazila na outfit te pomno birala odjeću kako za privatne tako za poslovne varijante.

Nevena je u svojim televizijskim počecima na HTV-u najprije vodila emisiju 'Reci mi što čitaš'. Punih je pet godina, počevši od 1997., bila sportska novinarka, a od 2005. počela je voditi mozaične emisije. Od 2007. postaje stalno zaposlena u redakciji Zabavnog programa te je vodila brojne emisije i festivale, 'Hrvatska uživo', 'Život uživo sa stilom', 'Malo misto', 'Splitski festival', '30 u hladu', 'Boje turizma', Festival šibenske šansone...

Među ostalim je 2012. pokrenula svoj talk show 'In medias res', a te je iste godine otputovala u Poljsku i Ukrajinu kako bi radila reportaže o Europskom nogometnom prvenstvu.

 

Uz televizijske obaveze, ubrzan tempo života i malo slobodnog vremena, uspjela je napisati svoju knjigu 'Vodič jedne plavuše – putujte s Nevenom Rendeli kroz Hrvatsku' i snimiti svoj dokumentarni film 'Ironwoman' o triatlonki Đurđici Orepić koji je premijerno prikazan u kinu Tuškanac na proljeće 2016. godine.

Unatoč brojnim poslovnim obavezama i napornom životnom tempu koji joj je donijela uspješna poslovna karijera, iz godine u godinu izgledala sve bolje. Odličnu tjelesnu formu, ali i zdravlje duguje kontinuiranoj, pravilno usmjerenoj tjelovježbi - trčanju, a mnogi će se složiti kako u ovom životnom razdoblju izgleda bolje nego ikada.