‘VOLIM NEDJELJU’

Gotovo je; Nevena Rendeli otišla s televizije, zamijenila je Uršula Tolj

16.04.2017 u 18:53

Bionic
Reading

Iako je u visokom stupnju trudnoće, HTV-ova voditeljica Nevena Rendeli Vejzović nije odustajala od televizijskih angažmana, a upravo kao što smo prije nekoliko dana i objavili, lijepa voditeljica odlučila je dočekati zadnje mjesece trudnoće izvan radnog mjesta

Usporedo s angažmanom na mozaično - zabavnoj emisiji ‘Volim nedjelju’ na HRT-u, Nevena Rendeli Vejzović saznala je i predivnu vijest - ostala je u drugom stanju. Sada, nekoliko mjeseci kasnije, jasno je što su prioriteti našoj voditeljici te je u današnjoj emisiji na HRT-u nismo mogli vidjeti.

Baš kao što smo vam prije nekoliko dana i objavili, do šestog mjeseca trudnoće Nevena nije stajala. Odrekla se jedino svog omiljenog sporta, trčanja. Posvetila se vježbanju prenatalne joge, posjećivala je brojne društvene događaje i uspješno je vodila dosadašnje emisije 'Volim nedjelju'. No kako je emisija bila u planu emitiranja do 30. travnja i lijepa voditeljica je s tim datumom namjeravala započeti svoj porodiljni, to se očigledno i dogodilo.

Današnju emisiju umjesto Rendeli Vejzović vodila je njena kolegica Uršula Tolj.

Nakon godinu dana veze Nevena i direktor fotografije Mak Vejzović odlučili su se vjenčati te su u lipnju prošle godine u uvali Vrulje na otoku Kornatu sklopili bračne zavjete. Kruna njihove ljubavi bit će rođenje blizanki u kolovozu.

  • +2
Nevena Rendeli Izvor: Društvene mreže / Autor: Nevena Rendeli