na pola puta

Nevena Rendeli opisala najljepših 20 tjedana u svom životu

21.03.2017 u 11:16

Bionic
Reading

Ova godina za televizijsku voditeljicu nije mogla bolje započeti. Na HTV-u se nedjeljom emitira emisija '#volimnedjelju', koju vodi, a i u privatnom životu sve joj se posložilo. Nevena Rendeli Vejzović na svom je profilu na Instagramu otkrila i kako se trenutno osjeća u trudnoći

'Moje zimske bebe dočekale su proljeće, a danas trudnica napokon može reći: na pola smo puta i još hodamo. Doduše, trbuh mi se vidi iz svemira, a uspušem se nakon dvjesto metara! Vježbam još uvijek, ali draže mi je jesti, sva sreća pa pazim da ne jedem samo ono što želim, već i ono što mi treba. I hvala tati što nas svuda prati fotoaparatom', napisala je voditeljica Nevena Rendeli Vejzović ispod objavljene fotografije na Instagramu.

Na njoj Nevena sjedi u svom stanu, naslonjena na zid, i čita knjigu. Trbuščić je itekako vidljiv. A kako i ne bi bio kada voditeljica i njezin suprug Mak Vejzović očekuju blizance.

Dvadeset tjedana trudnoće sada je iza nje. Još toliko je čeka da napokon upozna svoju djecu, čiji spol još uvijek nije otkrila. Sreću na svom licu ne krije, jer napokon joj se u životu posložilo ama baš sve - na HTV-u nedjeljom ima svoj show, a u privatnom životu će ovog ljeta uslijediti dvostruko slavlje - prva godišnjica braka te rođenje blizanaca.