NOSI DJEVOJČICE

Nevena Rendeli ponosno pokazala trbuščić: 'Gdje si sad, Beyonce?'

23.03.2017 u 10:16

Bionic
Reading

Nevena Rendeli i njezin suprug Mak Vejzović trebali bi postati roditelji u kolovozu, kada će na svijet doći blizanci. HTV-ova urednica i voditeljica očito uživa u svojoj trudnoći, a nalazi vremena i da o svemu obavještava pratitelje putem društvene mreže. Ovog puta svojom objavom duhovito se obratila Beyonce

Nevena Rendeli ne skida osmijeh s lica i jako je raspoložena za pokazivanje svog trudničkog trbuha koji je na svim fotkama u prvom planu. Zadnjom objavom na Instagramu opet aludira na Beyonce. 

Naime, istoga dana kada je američka pjevačica objavila svoju trudnoću, prije šest tjedana, to je učinila i naša 36-godišnja voditeljica koja se našalila da joj je diva ‘pokušala ukrasti trenutak'. Sada ponosno pokazuje svoj narasli trbuščić i šali se s tekstom pored fotografije: 'Gdje si sad, Beyonce?'

Neveni će ovo biti prvi ‘susret’ s roditeljstvom, dok njezin suprug Mak iz prvog braka već ima sina i kćer. Upravo je Makova kćer Lola u svom komentaru 'Rastu mi polusestrice' pored Nevenine fotografije otkrila da voditeljica nosi djevojčice.

Nevena je pronašla odgovarajući recept za sretan život. Pored supruga Maka, od kojeg se ne odvaja, voditeljicu posebno u trudničkim danima veseli vođenje emisije 'Volim nedjelju' koja je u planu emitiranja do 30. travnja, a posjećuje i mnoga događanja u gradu.