RIJEŠEN MISTERIJ

Nesalomljivi Rene: 'Gips je skinut, ali osjećam se polomljeno zbog birokracije'

08.04.2018 u 16:39

Bionic
Reading

Kako je i obećao, Rene Bitorajac je na svojoj službenoj Facebook stranici objasnio kako su mu se u subotu torzo, desna ruka i lijeva noga našli u gipsu

'Gips je skinut! Bilo je to za potrebe snimanja, ali točno tako polomljeno se osjećam nakon 2 duuuuge godine papirologije i preuređenja bivšeg kina Mosor, i pretvaranja istog u ludilište Luda kuća, koja već krajem ovog mjeseca i kroz svibanj otvara svoja vrata za zagrijavanje', objasnio je popularni glumac i voditelj.

'Već danas je puno bolje', napisao je Rene Bitorajac u subotu pored fotografije na kojoj mu je veći dio tijela prekriven gipsom.

Nije dugo trebalo čekati odgovor zabrinutih obožavatelja koji su glumcu poželjeli brz oporavak, ili onih koji su se pitali da gips možda nije za potrebe snimanja serije, filma ili kazališne daske.

No bilo je i onih koji su glumcu poručili da 'fore s gipsom može prodavati negdje drugdje' i predbacivali što sve neki nisu u stanju napraviti za malo medijske pažnje.

Rene nije želio odgovoriti na upit tportala o čemu je točno riječ i samo je kratko rekao da će sve objasniti tamo gdje je i zakuhao cijelu priču - na njegovom Facebook profilu.

'Žao mi je što sam razočarao one koji su se naslađivali, drago mi je da sam vidio da je mojima još uvijek stalo do mene, a još draže da ekipa s ove stranice nije niti pomislila na najgore jer mi to nije bila niti namjera. Tnx na fora komentarima, a i nekim medijima na lijepim željama za ozdravljenje', zaključio je svoje obraćanje Rene, ne zaboravivši pritom ni one koji su stvarno potrgani, jer im nije lako.

Kazalište Luda kuća popularni će glumac otvoriti s glumačkim kolegom Brankom Đurićem Đurom, a kako je nedavno rekao za tportal: ' 'Vjerujemo da će ludilište 'Luda kuća' biti omiljeno mjesto za izlaske, druženje i smijanje za sve generacije'.

  • +10
Rene Bitorajac Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL