DOSTA JOJ JE NAGAĐANJA

Neri Oxman napokon stala na kraj glasinama: Ovo je prava istina o odnosu nje i Brada Pitta

09.10.2018 u 09:37

Bionic
Reading

Mjesecima se pisalo i nagađalo kako je Brad Pitt, nakon razvoda od Angeline Jolie, napokon pronašao sreću u lijepoj, pametnoj i uspješnoj umjetnici i profesorici, Izraelki Neri Oxman. Ipak, čini se da ta nagađanja nisu bila istinita, a pravu istinu otkrila je sama akterica priče

Stranice i stranice mogle su biti ispisane zbog nove ljubavne priče holivudskog ljepotana, 54-godišnjeg Brada Pitta, kada su se pojavile informacije da je nakon razvoda od Angeline Jolie napokon pronašao sreću u lijepoj brineti, 42-godišnjoj Neri Oxman. Atraktivna brineta, pisalo se, nije ga osvojila samo ljepotom, već i svojom inteligencijom, jer osim što je umjetnica i arhitektica, predaje i na čuvenom sveučilištu MIT.

No sve to nije dugo potrajalo, a sada se postavlja pitanje je li ikada išta bilo među njima? Naime, Neri Oxman proteklog vikenda dala je izjave za The New York Times rekavši kako ona i Brad Pitt nikada nisu bili u vezi te da je ona sretna sa svojim partnerom, investitorom i milijunašem Williamom A. Ackmanom.

Ipak, to ne znači da nije imala lijepe riječi za holivudskog glumca: 'On je jedan od posljednjih Mohikanaca u postnetflixovom Hollywoodu. On povezuje trenutno i bezvremensko, a to i je smisao kinematografije.'

Budući da je Brad Pitt poznat po svojoj zaluđenosti umjetnošću te je čak učio o dizajnu, Neri je rekla kako bi voljela surađivati s njim.

  • +9
Neri Oxman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, prošlog tjedna Brad Pitt je snimljen u društvu duhovne iscjeliteljice Sat Hari Khalsa na jednom humanitarnom događanju. 

Sat Hari Khalsa

Nova ljubav ili samo prijateljstvo: Duhovna iscjeliteljica vratila je osmijeh na lice Bradu Pittu

Pogledaj galeriju