EVO I DOKAZA

Brad Pitt je očaran svojom novom djevojkom: Lijepa i uspješna Izraelka vratila mu je osmijeh na lice

12.04.2018 u 09:59

Bionic
Reading

Ono što su svi čekali, nakon razvoda od Angeline Jolie, napokon se i ostvarilo. Bradu Pittu nakon godinu i pol napokon se vratio osmijeh na lice, a za sve je zaslužna Neri Oxman, 42-godišnja Izraelka, uspješna arhitektica i umjetnica koja predaje na prestižnom fakultetu MIT

Svjetski mediji ne prestaju pisati o najnovijoj romansi u Hollywoodu - onoj Brada Pitta te umjetnice i profesorice na uglednom MIT-u, Neri Oxman. Kako donosi najnoviji broj US Weeklyja, holivudski zavodnik očaran je svojom novom odabranicom i to više ne krije.

'Brad je totalno očaran njome, a kemija između njih je neopisiva', otkrio je izvor blizak paru i dodao kako se glumcu, otkako se u rujnu 2016. godine rastao od Angeline Jolie, napokon vratio osmijeh na lice. S lijepom i uspješnom Neri Oxman viđa se još od studenog prošle godine, a par većinu vremena provodi zajedno u njezinom stanu.

'Brad je viđen već nekoliko puta, u kasnim noćnim satima, kako ulazi u njezin stan i izlazi rano ujutro, nakon što ona otiđe na fakultet', objasnio je izvor uz napomenu kako je glumac već dobio svoj primjerak ključa.

U stanu profesorice par može uživati u potpunosti u društvu jedno drugoga, daleko od očiju znatiželjnika, a budući da Neri nije vješta kuharica, tu ulogu je preuzeo Pitt, no većinu vremena naručuju hranu iz njezina omiljena restorana. Glumac također često odlazi kao pratnja svojoj odabranici na mnoga službena putovanja. Tako su u veljači bili u Južnoafričkoj Republici, gdje je izraelska arhitektica svjetskog glasa bila jedna od govornica na konferenciji.

  • +10
Brad Pitt u Šibeniku Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Izvor blizak paru očito je dobro upućen u sve što se oko njih događa, pa je tako otkrio i kako je Pitt poželio upoznati Neri čim je vidio njezin rad. Prvotno planirana dva dana, koje je trebao provesti na MIT-u prošle jeseni, produžila su se na tjedan dana, a Neri je pozvala Brada na večeru u svoj apartman, koji se nalazi nedaleko od kampusa. Kemija među njima odmah se osjetila.

Intervju Neri Oxman Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Koliko su se svidjeli jedno drugome, kaže izvor, govori i to da je Neri Oxman zbog glumca ostavila svog tadašnjeg dečka. 'Neri se viđala s imućnim muškarcem i ostavila ga je gotovo istog dana.'

Od dramatičnog razvoda Pitta i Angeline Jolie prošla je godina i pol, i tek sada je holivudski zavodnik pronašao pravu sreću. Da itekako utječe na njega, potvrdio je upravo izvor riječima: 'U njezinoj blizini Brad sjaji.'