BILA JE SEKS-SIMBOL

Neprepoznatljiva je i rijetko se pojavljuje u javnosti, a glumu je napustila zbog preseljenja u divljinu: Sad je Kelly LeBrock spremna za novu fazu svoje karijere

17.12.2021 u 14:20

Bionic
Reading

Mnogi umirovljenu američku glumicu pamte po ulogama u filmovima 'Žena u crvenom' i 'Čudnovata znanost'. Muškarcima su pred njom klecala koljena, a prije 25 godina Kelly LeBrock holivudski glamur zamijenila je posve drugačijim i puno mirnijim životom. Danas 61-godišnjakinja spremna je za sljedeću fazu svoje karijere

Nakon svog drugog po redu (turbulentnog) braka s junakom akcijskih filmova Stevenom Seagalom (od 1987. do 1996. godine) i s kojim je dobila troje djece, odlučila je napustiti Hollywood kako bi živjela daleko od svjetala pozornica. Sada se Kelly LeBrock vratila i glumi u komediji 'Tomorrow's Today'.

LeBrock je pričala o svom novom filmu i svojoj želji za ponovnom glumom, kao i o tome zašto je odlučila prestati raditi kasnih 90-ih. 'Hollywood nije bio mjesto gdje sam htjela odgajati svoju djecu', rekla je nedavno za Fox News, a donosi New York Post. 'O mom razvodu se previše pisalo, a ja jednostavno nisam holivudska djevojka. Nikada nisam ni bila. Nikad mi se nije sviđala pažnja', priznala je.

Također je izjavila da je odlučila zasnovati obitelj dok nije bila u centru pažnje te da nije pratila medije tijekom svog povlačenja. 'Kad sam napustila karijeru i preselila se u divljinu gdje sam živjela bez televizije 25 godina', rekla je i nastavila: 'Učinila sam najbolje što sam mogla kao samohrana majka. Imam troje divne djece. Uvijek sam se mogla vratiti svojoj karijeri, ali nikad se ne bih mogla vratiti svojoj djeci. Neki ljudi mogu oboje. Ali već sam imala slavu i završila sam s njom'.

  • +23
Kelly LeBrock Izvor: Profimedia / Autor: UNIVERSAL PICTURES - Album / Album / Profimedia

Živi na ranču u dolini Santa Ynez u Kaliforniji od 1990. godine. 'Postala sam poznata u ranoj mladosti i to nije bilo nimalo dobro. To mi je samo izazvalo traumu. Biti slavan nije za svakoga', poručila je glumica. Svoje lice, koje je brojnim estetskim zahvatima dovela do neprepoznatljivosti, skriva i na Instagramu. Inače, LeBrock nije obožavateljica društvenih mreža. 'Ne želim dio toga. Nemam kompjuter. Imam internet, ali usluga je loša. I sviđa mi se tako. Jako sam sretna', tvrdi.

Nekad uspješna manekenka je objasnila zašto se vraća glumi. 'Oduvijek me nešto 'vsrbjelo' da se vratim na posao, ali kad sam počela razmišljati o tome, brzo bi nestalo. Ponuđena mi je televizijska serija i mislim da je policajcima New Yorka potrebno malo humorističnog opuštanja. Dakle, ako nešto radim, neka to bude da njima donijesem malo olakšanja', otkrila je. U 'Tomorrow's Today' LeBrock glumi majku i bivšu suprugu bivšeg gangstera. To je uloga koju je sama osmislila.

'Samo želim jahati konje, jesti dobru hranu i piti lijepo vino. Želim uživati ​​u ostatku svojog života. Baka sam troje prekrasnih unuka i želim jednostavan život. Više me nije briga za filmove. Mora biti nešto stvarno posebno u scenariju kako bih pristala na neku ulogu, a u ovom scenariju je bilo nešto posebno', dodala je.