još plijeni pažnju

Bila je seks-simbol 80-ih i za njom su uzdisali muškarci diljem svijeta, a sad se pohvalila fotografijama s novog snimanja

03.09.2021 u 18:15

Bionic
Reading

Britanski model i pjevačica Samantha Fox svijet je osvojila 80-ih godina velikim hitom 'Touch Me'i golišavim editorijalima za Playboy, a i danas ima vojsku obožavatelja diljem svijeta. Na društvenim mrežama je poprilično aktivna pa je tako otkrila da u Norveškoj snima film

Mnogima je poznata priča kako je Samantha Fox postala je poznata potpuno slučajno. Naime, nakon što su je odbili na policijskoj akademiji jer je, za njih sa svojih 158 centimetara bila preniska, majka ju je prijavila na natjecanje u ljepoti te joj tako odredila životni put. Uz glazbene hitove 'Touch Me', 'Naughty Girls' i 'I Wanna Have Some Fun', imala je uloge u nekoliko filmova, sudjelovala je u reality showovima, a okušala se i kao voditeljica.

Mnogi su muškarci ludovali za njom, zbog nastrljivaca se svugdje morala kretati sa zaštitarima (jedan obožavatelj se čak pokušao ubiti ispred njezina stana), a prije 18 godina je sa svijetom podijelila da više voli žene. Imala je vezu sa svojom menadžericom Myrom Stratton sve do 2015. kad je ona preminula od raka, a sada već pet godina ljubi 46-godišnju Norvežanku Lindu Birgitte Olsen s kojom je zaručena.

I dalje je glazbeno aktivna, a s fanovima je podijelila informaciju kako je trenutno na snimanju filma u Norveškoj. 'Evo nekoliko slika iza scene s najsmješnijeg filma u kojeg sam ikad radila. Toliko sam se nasmijala, i baš mi je to trebalo. Fantastičan redatelj i sjajni glumci, svi su tako ljupki i ljubazni', poručila je nekadašnja seks bomba.

U prethodnoj objavi se zahvalila fanovima na lijepim komentarima. 'Super je ponovno raditi, mrzila sam posljednjih 16 mjeseci, jer sam definitivno osoba koja voli raditi i činim to sa strašću. Sretna sam zbog svega što sam postigla zadnjih 38 godina i hvala svima za podršku koju ste mi pružali kroz uspone i padove životu', poručila je.

  • +2
Samantha Fox Izvor: EPA / Autor: Jakub Kaczmarczyk