emotivne riječi

Dirljiv oproštaj: Velika tuga u domu Linde Evans, nekadašnje zvijezde serije 'Dinastija'

09.12.2021 u 15:58

Bionic
Reading

S nekoliko emotivnih objava 78-godišnja glumica Linda Evans, koju publika pamti po kultnoj seriji 'Dinastija' i portretiranju uloge Krystle Carrington, oprostila se od svoje najbolje prijateljice Bunky Young

'Moja najstarija, najdraža, najvoljenija prijateljica Bunky danas je završila svoj život. Njezina obitelj i ja zahvaljujemo joj za svu ljubav i blagoslove', tužna je poruka koju je Linda Evans podijelila s fanovima na društvenoj mreži.

U još jednom objavi je napisala: 'Bunky... Ne mogu ni zamisliti kakav bi mi bio život bez nje. Bilo je to prijateljstvo u svom najboljem izdanju. Moja voljena prijateljica nije otišla, ona živi u mom srcu, gdje će uvijek pripadati. I ostavila je neizbrisiv trag pun smijeha i ljubavi u mojoj duši', poručila je neutješna Linda.

Inače, Bunky Young je bila spisateljica i glumica te se svojedobno pojavila i u 'Dinastiji'. Ona, Linda i glumica Sean Catherine Derek postale su dobre prijateljice još od sredine 1960-ih, a kad se Linda preselila u državu Washington i Bunky se također preselila tamo.

Linda Evans Izvor: Profimedia / Autor: JishPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Linda Evans početkom 80-ih uživala je golemu slavu i mnogi su je smatrali jednom od najljepših žena na svijetu. Kitili su je i titulom kraljice sapunica te joj predviđali golemu slavu, no život ju je odveo u drugom smjeru.

'Cijeli sam život željela upoznati ljubav', izjavila je Evans na predavanju koje je održala u rujnu u W.D. Packard Music Hallu. Osim po 'Dinastiji' mnogi je se sjećaju i po njezinoj ulozi Audre Barkley u popularnom vesternu iz 1960-ih 'The Big Valley', u kojem je Barbara Stanwyck glumila njezinu majku. Glumačka zvijezda prisjetila se da je nakon što je 1998. završila njezina devetogodišnja veza s new age pijanistom Yannijem, priznala da je 'tražila ljubav na svim pogrešnim mjestima'. 'Ljubav moramo naprije naći u nama samima', tvrdi glumica.

  • +24
Dinastija Izvor: Profimedia / Autor: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Progovorila je i o starenju. 'Kako starimo, važno je stalno se iznova osnaživati, pobijediti strah od ulaska u nove životne avanture', izjavila je. Nije bilo važno koliko je često padala, važan je aspekt iskustva i uzbuđenje zbog nečeg novog.

Jedno vrijeme živjela je u Africi s Maasaiima koji žive uglavnom u velikom dijelu Kenije i sjeverne Tanzanije što je na nju ostavilo velik trag. 'Vidjela sam koliko im nendostaje život u civilizaciji', poručila je glumica. Pričala je i o tome kako je odbijena zbog uloge u znanstveno-fantastičnom filmu Walt Disney Productionsa 'The Black Hole' iz 1979. i rekla da se to odbijanje pokazalo blagoslovom jer joj je utrlo put da dobije ulogu u 'Dinastije'.