ISKUSNA VOJVOTKINJA

Neočekivan potez: Kate Middleton ovime je jasno dala do znanja da je otvorena za pomirbu s Meghan Markle

04.08.2020 u 12:28

Bionic
Reading

Već skoro dvije godine svijet bruji o narušenim odnosima kraljevske braće, princa Williama i princa Harryja, a kao najveći uzrok spominju se nepomirljive razlike među njihovim suprugama. Izgleda da je stvar u svoje ruke sada odlučila uzeti vojvotkinja Kate Middleton

Meghan Markle danas slavi svoj 39. rođendan, a nakon skoro dvije godine napokon ga provodi u društvu bliskih prijatelja u rodnom Los Angelesu. I dok čestitke nekadašnjoj članici britanske kraljevske obitelji pristižu sa svih strana, jedna je posebno upala u oko svima koji prate odnose u monarhiji.

Naime, među prvima se putem službenog Instagram profila Kensingtonske palače oglasila vojvotkinja od Cambridgea i uputila rođendansku čestiku Meghan Markle.

'Vojvotkinji od Sussexa želimo sve najbolje povodom rođendana', napisala je uz prigodnu fotografiju slavljenice koja nježno za ruku dodiruje dijete okrenuto leđima prema kameri.

Fotografija je nastala na jednom od službenih angažmana kada su Meghan i princ Harry još bili u službi kraljevske obitelji.

Svoje je čestitke brzo uputila i sama kraljica putem svojih glasnogovornika koji brinu o društvenim mrežama te su prikladno objavili fotografiju Meghan i kraljice Elizabete na njihovom jedinom zajedničkom samostalnom pojavljivanju, koje se dogodilo malo nakon vjenčanja.

Neuobičajen je ovo potez posebice Kate Middleton prema kojoj su do sada bili upirani prsti kada se pričalo o sukobu kraljevske braće. Britanski mediji pisali su između ostalog da je vrlo zatvorena i da nije pružila dovoljnu dobrodošlicu novopečenoj šogorici. Također se spominjalo kako ona i Meghan ne mogu naći zajednički jezik jer dolaze iz potpuno različitih svijetova.

Ali izgleda da je nakon mjeseci napetih i nategnutih odnosa, vojvotkinja Kate odlučila pokazati svoje pravo lice i dobru namjeru da se obiteljski odnosi očuvaju još dugi niz godina.