POSEBNO MJESTO

Neobičan ukras: Voštanu figuru svoje majke Kylie Jenner drži u svom luksuznom domu

03.08.2020 u 15:49

Bionic
Reading

Čak 256 milijuna kuna iskeširala je najmlađa članica klana Kardashian-Jenner za svoj nov dom na elitnoj lokacjii Holmby Hillsa u Los Angelesu. Sve u novom domu pomno je uređeno, a posebno mjesto u istom ima i glava obitelji - Kris Jenner

Ono što bi rijetki napravili, Kylie Jenner je učinila bez razmišljanja. U svoj novi dom, za koji je iskeširala 256 milijuna kuna, milijarderka i kozmetička mogulica ukrasila je i voštanom figurom njezine majke Kris Jenner u stvarnoj veličini.

Naime, Kylie Jenner uspjela je nabaviti voštanu figuru rađenu za čuveni muzej Madame Tussauds, te ju je 'uselila' u kuću, točnije, postavila ju je da sjedi za barom njezina luksuznog doma.

'Napokon je moja i ne želim da me moje sestre zovu ili maltretiraju porukama nakon ovoga. Ona je samo moja', rekla je 22-godišnja Kylie Jenner obraćajući se obožavateljima na Instagram Storyju.

Iako je orginalna voštana figura, rađena za izložbu u New Yorku u svibnju 2019., i dalje u slavnom Madame Tussauds muzeju, primjerak koji ima Kylie Jenner napravljen je kao dar od muzeja za Kris Jenner.

Inače, cijena voštanih figura u konačnici koštaju oko 200 tisuća dolara i za svaku je potrebno oko četiri mjeseca, što uključuje i umetanje prave ljudske kose, kako bi obožavatelji cijelog svijeta mogli uživo vidjeti kako njihovi miljenici doista izgledaju.