NE ŠTEDI KADA JE ONA U PITANJU

Kylie Jenner svojoj je mezimici darovala skupocjeni poklon o kojem maštaju sve djevojčice

26.07.2020 u 12:57

Bionic
Reading

Kada je njezina kćer jedinica u pitanju, reality zvijezda i članica klana Kardashian-Jenner, Kylie Jenner, ne štedi ni sekunde. Za svoju mezimicu odabire samo najbolju dizajnersku odjeću, organizira najveće i najoriginalnije rođendanske zabave i kupuje najskuplje poklone. Nedavno je malenoj Stormi ispunila veliku želju i kupila poklon o kojem maštaju sve djevojčice

Stormi Webster dobila je ni manje ni više nego živog ponija. Slavna bogatašica i vlasnica beauty carstva Kylie Cosmetic svojoj je dvogodišnjoj mezimici poklonila bijelog ponija po imenu Frozen za koji je iskeširala vrtoglavih milijun i tristo tisuća kuna.

Simpatičan poni stigao je iz Nizozemske i ima 17 godina, a zbog mjera predostrožnosti uslijed pandemije koronavirusa morat će provesti 14 dana u karanteni prije nego što stigne u štalu u blizini Kylienog doma u Calabasasu, piše Daily Maily

'#ThrowbackThursday posvećujemo najpoznatijem poniju po imenu Frozen. Do nas su stigle vijesti kako je sletio u Los Angeles i kako uživa u društvu slatke malene djevojčice Stormi. Roditelji su se pobrinuli da njihova kćerkica dobije najboljeg ponija koji postoji. Jedva čekamo vidjeti slike Stormi i Frozena', napisao je na Instagramu prijašnji Frozenov vlasnik Stal Wilten od kojeg je reality zvijezda kupila konja.

Wilten je veliki zaljubljenik u konje te je poznat po suradnjama s brojnim zvijezdama. Svoje je konje ranije prodao glumici Kaley Cuoco i profesionalnim američkim jahačicama Jessici Springsteen i Jennifer Gates.

Kako piše Daily Mail, Stormi još uvijek ne zna za iznenađenje koje su joj pripremili njezini roditelji.

Inače, Kylie je svojoj mezimici za rođendan početkom godine priredila rođendansku zabavu za pamćenje. Dnevni tulum u stražnjem prostranom vrtu luksuzne kuće u Los Angelesu bio je prava senzacija. Brižna mama pazila je na svaki detalj, a na slavlje je došao i njezin otac, reper Travis Scott koji je s mamom ostao u dobrim odnosima.

Samo nekoliko dana prije zabave tročlana obitelj uživala je zajedno na izletu u Disneylandu. Ukupno su na slavlje i izlet iskeširali nevjerojatnih 670 tisuća kuna i time potvrdili da ništa nije preskupo za njihovu Stormi.