POGLEDAJTE Te SCENe

Neobičan 'gost': Mojmira Pastorčić vodila emisiju s dva metra dugim pitonom oko vrata

14.04.2023 u 09:34

Bionic
Reading

Urednicu, nagrađivanu novinarku i voditeljicu do sad se u RTL Direktu moglo vidjeti u raznim izdanjima. Pojavila bez šminke, s maskom na licu, vidjeli smo i njezinog ljubimca Vučka, a sad je odlučila pomaknuti granicu

Mojmira Pastorčić je u četvrtak navečer ugostila uzgajivača zmija Nevena Vrbanića, koji je svog pitona odlučio povesti na snimanje, a voditeljica je razgovor vodila s indijskim pitonom Abdulom oko vrata.

Mojmiru je zanimalo koliko dugo pitoni žive i pričala o urbanom mitu 'mjerka li zmija svog vlasnika i pokušava li ga progutati', kako ljudi reagiraju na zmije, a i sama je probala osjetiti kako se zmija ponaša.

Dok su razgovarali zmija nije mirovala. Palacala je jezikom i penjala se po voditeljici. U jednom trenutku joj se čak pokušala popeti na glavu, a njezin gost se našalio da joj je piton 'popravio frizuru'.

Mojmira je sve to stoički podnijela. Dok je odjavljivala emisiju, zmija je odlučila provjeriti što se to nalazi na njenu lijevom ramenu pa je nakratko svojim tijelom omotala Mojmirinu ruku. 'S pitonom i zmijama stigli smo do kraja ovog tjedna. Hvala što nas pratite, tu smo i sljedeći tjedan. Laku noć, pusa bok od mene i od Abdula', rekla je na kraju RTL Direkta.

  • +2
Mojmira Pastorčić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL