IZNIO 'PRLJAVI VEŠ'

Nemaju milosti: Kim Kardashian i Kanye West bivšem tjelohranitelju zaprijetili tužbom od 68 milijuna kuna

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 01.06.2020 19:49
  • Objavljeno 01.06.2020 u 19:49
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Neil Warner / IMP Features / Profimedia

Prema napisima američkog tabloida TMZ, slavni supružnici Kim Kardashian i Kanye West svom bivšem zaštitaru zaprijetili su višemilijunskom tužbom nakon što je prošloga tjedna u jednom podcastu iznio eksplozivne tvrdnje o slavnom reperu i dizajneru

Kako navodi TMZ, Kanye je uz suprugu poslao svojevrsno pismo primirja svom bivšem tjelohranitelju Steveu Stanulisu u kojem tvrdi da je javnosti davao 'lažne i klevetničke izjave' i time prekršio potpisani sporazum o povjerljivosti kada je prošlog mjeseca sudjelovao u podcastu The Hollywood Raw.

Stanulis, kojeg je reper i dizajner godine 2016. angažirao kao tjelohranitelja, u spomenutoj emisiji izjavio je kako se morao pridržavati 'smiješnih pravila' opisavši Westa kao 'jednu od najmanje omiljenih poznatih osoba s kojim je imao priliku poslovno surađivati'.

  • +5
  • +2

Kanye West

Izvor: Profimedia / Autor: ACAU / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U dokumentima dostavljenim na adresu američkog TMZ-a tvrdi se kako je bivši Westov tjelohranitelj potpisao sporazum u veljači 2016. godine kojim se zabranjuje da u javnosti govori o bilo kakvim privatnim ili poslovnim podacima o njemu i njegovoj supruzi, Kim Kardashian.

Američki tabloid nadalje navodi kako slavni supružnici nisu naveli koja je od Stanulisovih izjava lažna i klevetnička, a zaprijetili su mu sudskom tužbom u iznosu od 10 milijuna dolara, odnosno nešto više od 68 milijuna kuna, ukoliko prekrši potpisani sporazum o povjerljivosti.

Zack Teperman, glasnogovornik bivšeg tjelohranitelja Kanye Westa u razgovoru za TMZ demantirao je bilo kakvo kršenje sporazuma o povjerljivosti svog klijenta ističući kako je u navedenom podcastu promovirao svoj novi film, a pritom se dotaknuo 'starih priča' o paru o kojima je javnost, kako tvrdi, dobro upoznata.

Prije nego što je postao tjelohraniteljem zvijezdi s holivudske A-liste, Stanulis je za život zarađivao kao časnik NYPD-a, a tijekom karijere pojavio se i u brojnim TV projektima poput kultnih 'Sopranosa'.

  • +5
  • +2

Kim Kardashian i Kanye West

Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

Tijekom prošlomjesečnog gostovanja u podcastu The Hollywood Raw, Stanulis je između ostalog otkrio kako je West imao nervni slom tijekom njegovog prvoga radnog dana u ulozi tjelohranitelja zbog činjenice da nije znao koje dugme treba pritisnuti u liftu njegova modnog ateljea.

Isto tako, Stanulis je naveo kako je West od njega uvijek tražio da se u javnosti nalazi deset koraka iza njega čime mu je otežavao obavljanje posla tjelohranitelja zbog brojnih civila koji su svakodnevno pokušavali priči slavnom reperu i dizajneru.