ZALJUBLJENA STARLETA

Nema više skrivanja: Kim Kardashian u pratnji novog dečka na glamuroznoj dodjeli nagrada

25.04.2022 u 08:54

Bionic
Reading

Reality zvijezda Kim Kardashian nedavno je najavila da se razvodi od dugogodišnjeg supruga Kanyea Westa s kojim dijeli četvero djece. Utjehu je brzo potražila u zagrljaju mlađahnog, problematičnog holivudskog dečka Petea Davidsona

Iako su neko vrijeme zazirali od zajedničkih pojavljivanja u javnosti. Kim Kardashian i Pete Davidson više se ne namjeravaju skrivati. Pojavili su se zajedno na glamuroznoj dodjeli nagrada u Washingtonu, a kada je zgodna reality zvijezda zablistala u crnoj toaleti prekrivenoj šljokicama.

Inače 41-godišnjakinja je stigla kao pratnja svom 28-godišnjem novom dečku, komičaru i glumcu, koji je u Hollywoodu poznat i zbog svog problematičnog ponašanja i borbom s ovisnosti o raznim opijatima.

Kim Kardashian i Pete Davidson Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kim je s reperom Westom provela dugih deset godina. Hodati su počeli 2012., ali poznavali su se i godinama prije toga. Vjenčali su se u svibnju 2014. nakon dvije godine veze.

Inače, par se počeo viđati dok je Kim još uvijek bila u braku s NBA košarkašem Krisom Humphriesom, iako je taj brak okončan svega 72 dana nakon što je sklopljen.