SPOJ U ČETVERO

Kim Kardashian i novi dečko uživali u društvu milijardera Jeffa Bezosa i njegove partnerice, koja je plijenila pažnju dekolteom

13.04.2022 u 15:13

Bionic
Reading

Iako mnogima na prvu nespojivi, Kim Kardashian i njezin novi dečko Pete Davidson, snimljeni su u društvu drugog najbogatijeg čovjeka na svijetu Jeffa Bezosa kojem je pak pratnja bila atraktivna Lauren Sanchez zbog koje je okončao dugogodišnji brak

Gomila fotoreportera nagužvala se u ponedjeljak navečer ispred restorana A.O.C. u zapadnom Hollywoodu u Los Angelesu, i to zbog dojave da unutra večeraju vlasnik Amazona Jeff Bezos i njegova djevojka Lauren Sanchez te Kim Kardashian i novi dečko Pete Davidson.

Priča se pokazala istinitom kada su parovi izašli s večere, a dobro raspoloženi nisu skrivali koliko su uživali u druženju. Reality zvijezda Kim Kardashian očito je buran razvod s Kanye Westom stavila iza sebe te se okrenula nekim novim ljubavnim prilikama, a koje je pronašla uz 28-godišnjeg Davidsona, javnosti dobro poznatog zbog svojih skandala i problema s ovisnošću.

Kim Kardashian i Pete Davidson Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nije ovo prvi puta da Kim i Pete uživaju s Bezosom i atraktivnom Lauren, zbog koje je Jeff napustio obitelj i raskinuo dugogodišnji brak. Početkom godine navodno su večerali u luksuznom Bezosovom domu, a svega dva mjeseca kasnije obznanjeno je da će se Pete Davidson ukrcati na Blue Origin, raketu u vlasništvu Bezosove kompanije te odletjeti u svemir.

Međutim, zbog pomaknutih termina lansiranja, Davison je odustao od misije. Izgleda da to nije naljutilo drugog najbogatijeg čovjeka svijeta, jer se i dalje druže u slobodno vrijeme.

I ovoga puta pažnju je svojim bujnim dekolteom uspjela ukrasti 52-godišnja bivša televizijska novinarka Lauren Sanchez, koja je glavni razlog raspalog braka Jeffa Bezosa i supruge McKenzie s kojom je proveo dugih 25 godina. Podsjetimo, Jeff i Lauren isprva su bili ljubavnici, a oboje su ostavili supružnike kako bi nesmetano uživali u svojoj ljubavi.