lijepa Carys

Svi su gledali u prekrasnu kćer Michaela Douglasa i Catherine Zeta-Jones

16.05.2023 u 21:01

  • +8

Michael Douglas, Carys Zeta Douglas i Catherine Zeta-Jones

Izvor: Profimedia / Autor: DAVID FISHER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kći Michaela Douglasa i Catherine Zeta-Jones, Carys Zeta Douglas, debitirala je na filmskom festivalu u Cannesu i ukrala svu pažnju okupljenih

Zvijezda u usponu, 20-godišnja Carys Zeta Douglas izgledala je nevjerojatno elegantno u blijedoružičastoj mrežastoj haljini ukrašenoj cvjetnim motivima te prorezima na bokovima. Baš nitko nije ostao ravnodušan na njezinu pojavu na crvenom tepihu u Cannesu.

Carys je stigla u pratnji svojih ponosnih roditelja, Michaela Douglasa i Catherine Zeta-Jones, a kada se obitelj popela na vrh legendarnog crvenog stubišta, Carys i Catherine poljubile su obraz 78-godišnjeg Michaela i tada je nastala impresivna fotografija.

53-godišnja Catherine također je oduševila pojavom u dekoltiranoj crvenoj haljini s detaljem pelerine na jednom rukavu. Oscarom nagrađena glumica raspustila je svoju bujnu tamnu kosu, a na usnama je imala neizostavan crveni ruž.

Catherine i Michael upoznali su se 1998. i vjenčali 2000. godine u hotelu Plaza u New Yorku te slove za jedan od najdugovječnijih holivudskih parova. Moćni par ima i 22-godišnjeg sina Dylana, a on je diplomirao na Sveučilištu Brown.

Cary je inače sa samo 17 godina s majkom osvanula na naslovnici španjolskog izdanja časopisa Vanity Fair te postala zaštitno lice modne kuće Fendi. Jednom prilikom Catherine u intervjuu otkrila da je jako ponosna na sina Dylana i tri godine mlađu kćer Carys, za koje je uvjerena da bi mogli krenuti njihovim stopama.

  • +11
Catherine Zeta Jones Izvor: Profimedia / Autor: Dowling/StarlitePics/AdMedia / ADMedia / Profimedia