VEĆ JOJ JE 20

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas ne kriju sreću zbog kćeri Carys

25.04.2023 u 19:24

Bionic
Reading

Kći jednog od najdugovječnijih, ali i najskladnijih parova iz svijeta Hollywooda, napunila je 20 godina. U čast svoje mezimice, Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas uputili su joj posebne čestitke na društvenim mrežama

'Na današnji dan prije 20 godina moja kći Carys došla je u moje ruke i nema dana koji mi nije bio drag. Sretan rođendan lijepa damo', napisala je Zeta-Jones uz podijeljeni Instagram video, dodajući da je ime njezine kćeri izvedenica od velške riječi ‘caru’, odnosno ‘voljeti’.

‘Hvala ti mama . Jako te volim - hvala ti što si divna majka svih ovih 20 godina❤️’, dodala je slavljenica u komentaru videa.

Poput Catherine i Michael je na društvenim mrežama odlučio na poseban način zaželjeti sretan rođendan svojoj mezimici.

'Svojoj dragoj kćeri Carys želim sretan rođendan! Sad kad napuštaš tinejdžerske godine, neka ti ova zadnja bude prekrasna' napisao je glumac u opisu objavljene fotografije svoje mezimice.

Uz Carys, Zeta- Jones i Douglas roditelji su 22-godišnjeg sina Dylana koji je diplomirao na Sveučilištu Brown, dok Douglas s bivšom suprugom Diandrom Luker dijeli sina Camerona (44).

Catherine (53) i Michael (78) upoznali su se 1998. i vjenčali 2000. godine u hotelu Plaza u New Yorku te do danas slove za jedan od najskladnijih holivudskih parova.

Catherine Zeta-Jones i kći Carys Zeta Douglas Izvor: Profimedia / Autor: SIB / KCS Presse / Profimedia