VEĆ JOJ JE 20

Catherine Zeta-Jones nije mogla sakriti emocije zbog kćeri Carys

21.04.2023 u 08:43

Bionic
Reading

Emotivna velška glumica Catherine Zeta-Jones na Instagramu je čestitala svojoj kćeri Carys 20. rođendan, objavivši video koji je rekao više od riječi

'Na današnji dan prije 20 godina stavili su mi moju kćer Carys u ruke i nije prošao dan koji zbog toga nisam cijenila. Sretan ti rođendan, ti predivna damo.' Riječi su to koje je ispod najnovije objave na svom službenom Instagram profilu napisala najpoznatija velška glumica, Catherine Zeta-Jones.

A povod je više nego jasan - kći Carys, koju je dobila u braku s holivudskom legendom Michaelom Douglasom, proslavila je 20. rođendan, na što je Catherine posebno ponosna.

Kako bi obilježila tako važan dan, Catherine Zeta-Jones napravila je video u kojem je prvo pojasnila značenje neobičnog imena Carys, kojeg su ona i Michael odlučili dati svojoj jedinoj kćeri. Ime je velškog podrijetla i izvedenica je riječi caru, što znači u prijevodu voljeti.

Osim dobrih želja od mnogobrojnih obožavatelja, lijepa Carys zahvalila se majci na najljepšoj čestitki, riječima koje bi svaka majka željela čuti: 'Hvala ti mamice! Jako te volim i hvala ti što si mi ovih 20 godina bila predivna majka!'

Catherine Zeta-Jones i kći Carys Zeta Douglas Izvor: Profimedia / Autor: SIB / KCS Presse / Profimedia

Podsjetimo, u kolovozu 2000. godine, samo tri mjeseca prije njihovog glamuroznog vjenčanja u New Yorku, Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas dobili su sina Dylana, a tri godine kasnije i kćer Carys, nakon čega je četveročlana obitelj preselila na Bermude kako bi uživali u normalnom i anonimnom životu. Nakon šest godina vratili su se u New York, a danas su i Dylan i Carys studenti, na koje su roditelji iznimno ponosni.