BAŠ KAO MORTICIA ADDAMS

Catherine Zeta-Jones izgleda nevjerojatno dobro u haljini od crne čipke

30.04.2023 u 20:38

Catherine Zeta-Jones

Izvor: Profimedia / Autor: Phillip Faraone / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Okupljanje ekipe hit serije 'Wednesday' u prvi je plan stavilo majku obitelji, Morticiu Addams, odnosno Catherine Zeta-Jones koja je, baš kao i uvijek, izgledala senzacionalno

Velška glumica Catherine Zeta-Jones izgledala je nevjerojatno u haljini od crne čipke, koju je odabrala za posebno događanje na Hollywood Forever groblju, gdje se na ljubičastom tepihu okupila ekipa Netflixove hit serije 'Wednesday'.

Njezine 53 godine na papiru svi su odmah zaboravili kada je prošetala u haljini koja ne trpi baš nikakve nesavršenosti. Gornji je dio tako bio korzet, gotovo u potpunosti proziran i izrađen od čipke, a nastavio se u dugu usku suknju koja je pratila liniju tijela sve do gležnjeva.

Catherine Zeta-Jones i kći Carys Zeta Douglas Izvor: Profimedia / Autor: SIB / KCS Presse / Profimedia

Gornji dio spustio se lagano na ramena, dajući time na senzualnosti, a dodatni plus cijelom stajlingu svjesnost je slavne holivudske glumice da dobro izgleda. Kombinaciju je upotpunila crnim salonkama s remenčićem oko zgloba i decentnim nakitom, a šminkom je ponajviše naglasila oči.

Ova kombinacija zasigurno bi se svidjela i njezinom televizijskom liku Morticie Addams. Catherine Zeta-Jones pozirala je i sa svojim televizijskim suprugom, 66-godišnjim Luisom Guzmanom, koji je u seriji glava obitelji.