sve za miraval

Nema odustajanja: Brad Pitt spreman je na bitku protiv Angeline Jolie i ruskog tajkuna

17.03.2024 u 09:23

Bionic
Reading

Brad Pitt spreman je suprotstaviti se svojoj bivšoj supruzi Angeline Jolie i ruskom tajkunu Yuriju Shefleru u bijesnoj bitci za dvorac Miraval

Tijekom proteklih nekoliko tjedana, dobitnik Oscara Brad Pitt trijumfirao je u tri pravne pobjede nad glumicom i ruskim milijarderom. Naime, Brad Pitt i Angelina Jolie razveli su se 2016. godine, a njihova epska svađa puni medijske stupce od tada. Slavni par se još uvijek svađa oko financija, skrbništva nad djecom - i francuskog vinograda, Château Miraval.

U borbi za Miraval, Brad Pitt tuži Angelinu Jolie zbog navodnog kršenja ugovora nakon što je prodala svoj dio imanja ruskom oligarhu Shefleru, navodno bez suglasnosti ili znanja glumca. Vrhovni sud Los Angelesa ovaj je tjedan presudio da slučaj može ići na suđenje, pripremajući scenu za sukob u sudnici.

U međuvremenu otkriveno je da Brad živi sa svojom djevojkom, 34-godišnjom Ines de Ramon, a izvor koji poznaje par je rekao: 'Sve vrijeme provode zajedno. Super su sretni.'

Vjeruje se da je Pitt do sada potrošio oko 10 milijuna dolara na odvjetničke naknade, otrkili su pravni izvori Page Six. Ali to nije uzalud bačen novac, vjeruje glumac, a izvor za Page Six je rekao: Riječ je o suprotstavljanju nasilnicima i obrani vlastitih ljudi, načela i istine. Brad čvrsto stoji iza onoga u što vjeruje.'

Glumac je dugo vremena tvrdio da je Jolie prodala Miravala iz inata samo nekoliko tjedana nakon što mu je prvotno dodijeljeno zajedničko skrbništvo nad njihovom djecom. Angelina Jolie je to demantirala.

'On je voljan ići i svjedočiti ako dođe do suđenja,' dodao je izvor. Brad Pitt i Angelina Jolie, uz Sheflera, vode posao u tri različite jurisdikcije; Luksemburg, Kalifornija i Francuska.

  • +7
Ines de Ramon Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivši holivudski par zajedno su kupili Château Miraval 2008., a Pitt je preuzeo vodeću ulogu u vinogradarskom poslu koji proizvodi nagrađivano pjenušavo ružičasto vino. Imanje se također može pohvaliti studijom za snimanje koji je ugostio velike izvođače kao što su AC/DC, The Cure i Travis Scott.

Par se ondje vjenčao na intimnoj ceremoniji 2014. na kojoj je bilo prisutno svih njihovo šestero djece. Međutim, zvijezda 'Kluba boraca' tvrdi da je bio šokiran kada je 2021. otkrio da je Angelina prodala svoj dio imovine Shefleru bez njegova pristanka ili znanja. Naime, Brad je tvrdio da su se on i Angelina dogovorili prilikom razvoda da će u slučaju prodaje prvenstvo kupnje ponuditi jedno drugome.

  • +2
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia