zaokret u karijeri

Nekadašnja uzdanica RTL-a ima novi posao, doznali smo gdje će raditi

23.02.2024 u 13:57

Bionic
Reading

Krajem siječnja doznalo se da voditeljica sportskih vijesti Ivona Hemen odlazi s televizije na kojoj je provela 10 godina. Rekla je kako zahvalna na svim prilikama, kao i na divnim doživotnim prijateljstvima koja je ondje stekla, a sad se prepustila novom poslovnom angažmanu

Ivona Hemen pridružila se odjelu komunikacija HNS-a te će uz brigu za društveno odgovorne projekte HNS-a preuzeti i komunikaciju s medijima vezanu za sve ženske reprezentacije te mušku U-21 reprezentaciju', navedeno je u priopćenju HNS-a.

Poželjeli su joj dobrodošlicu u njihov team te su 'sigurni da će doprinijeti kvalitetnoj suradnji Saveza i medija'. Prošle godine napustila i Podcast Inkubator, a za tportal je svojedobno ispričala kako se zaljubila u sport.

  • +4
Ivona Hemen Izvor: Pixsell / Autor: Sime Zelic/PIXSELL

'Zašto volim sport? Zbog Dražena, Kukoča, Jordana. Zbog uzbuđenja koje donose sve velike utakmice, zbog neopisivog veselja koje donose zakucavanja LeBrona ili Dončića, zbog zvuka košarkaške lopte kad prođe kroz mrežicu, zbog nestvarnih golova poput Šukerova Njemačkoj 1996. Zbog rituala odlaska na utakmice i zajedništva poput onoga vezanog uz Dinamovo proljeće nakon 49 godina, zbog pola milijuna ljudi koji skupa slave srebro Hrvatske na Svjetskom prvenstvu...', rekla nam je tada.

Podsjetimo, medijske stupce ranije punila i zbog ljubavi s Ivanom Vrdoljakom, također bivšim voditeljem RTL-ove informativne emisije RTL Danas, s kojim je prekinula uoči četvrte godišnjice veze.