NIJE SVE TAKO BAJNO

Nedavno su romantično proslavili šestu godišnjicu braka, no sad ispada kako Kim Kardashian i Kanye West imaju velikih ljubavnih problema

04.06.2020 u 14:16

Bionic
Reading

Iako je slavni reper svojim gestama pokušao prikazati da u njegovom braku s Kim Kardashian vlada prava idila, izgleda da je stvarnost bitno drugačija. Bliski ljudi reality zvijezde i glazbenika tvrde da im je brak na klimavim nogama

Prije tjedan dana Kim Kardashian i Kanye West proslavili su šestu godišnjicu braka, a tada su neobično mirno obilježili svečani dan na društvenim mrežama. No jedan detalj pokazao je da se slavni reper sjetio važne obljetnice i supruzi je naručio romantično iznenađenje.

Buket ružičastih ruža u obliku broja šest te klasični buket od istog cvijeća, dočekali su jednu od najpoznatijih zvijezda današnjice u kuhinji. Nije dugo trebalo da se pojave priče kako u braku Kardashian-West zapravo ne cvatu ruže.

Naime, karantena je za njih, prema dobro upućenim izvorima, bila vrlo izazovno vrijeme u kojem su više vremena provodili odvojeno nego zajedno.

‘Vrlo često oni su u skroz drugim poglavljima života. Ona je predana poslu više no ikad, a on se teško uklapa u cijeli taj striktno organiziran način življenja’, rekla je za Us Weekly neimenovana bliska osoba.

Zvjezdani par koji zajedno dijeli četvero djece, šestogodišnju kćer North, četverogodišnjeg sina Sainta, dvogodišnju Chicago i 12-mjesečnog Psalma, proteklih su tjedana ostavili jedno drugome dovoljno vremena za razmišljanje o svemu. ‘Ona ustaje vrlo rano, a posao je okupira sve do navečer.

Zbog toga je vrlo rijetko s djecom, no u karanteni se to promijenilo. Bila je s dječicom više no ikad te joj je i to zadavalo ponekada probleme. Kanye s druge strane, ne voli tako striktno posložen raspored, već je umjetnička duša koja radi kada ima inspiracije’, objasnio je isti izvor.

Uz sve to, 42-godišnji reper svojoj je supruzi u karanteni izazvanoj koronavirusom želio ostaviti dovoljno vremena za osobne potrebe. Oni koji ih dobro poznaju, tvrde da zapravo proteklih nekoliko tjedana svaki provode vrijeme u svom krilu luksuzne vile u Los Angelesu.

Podsjetimo, Kim i Kanye vjenčali su se 25. svibnja 2014. godine na brdu pored Firenze u dvorcu obitelji Medici.