IZ DAVNIH DANA

Prije svih operacija i silnih tretmana: Kim Kardashian objavila staru fotografiju svoje obitelji, a neki od njih danas su neprepoznatljivi

27.05.2020 u 15:23

Bionic
Reading

Obitelj Kardashian danas je jedna od najpoznatijih u cijelom svijetu. Svoje su reality carstvo počeli stvarati prije trinaest godina. U međuvremenu je svaka od članica postala unosna milijarderka te značajno promijenila svoj izgled

Kada su se davne 2007. prvi puta pojavili na malim ekranima u reality serijalu 'Keeping up with the Kardashians', slavne sestre i mama na čelu izgledale su znatno drugačije nego danas. Tek rijetki, pravi fanovi, sjećaju ih se iz tog perioda.

Od tada su se Kim, Kourtney, Khloe Kardashian i najmlađe Kendall i Kylie znatno promijenile. Mnogi u svemu tome zaboravljaju i njihovog brata Roba Kardashiana.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

FAM

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Zato se najpoznatija članica ove zvjezdane obitelji u novoj Instagram objavi sada vratila u to razdoblje. Pokazala je fotografiju staru 15-ak godina, nastalu na dan mature Roba Kardashiana. Danas ovaj 33-godišnjak živi dalje od svijeta medija i reflektora za razliku od svojih slavnih sestara, a mnogi ga ne bi prepoznali budući da je nakupio mnogo kilograma.

Za razliku od njega, sestre Kardashian poradile su na svom izgledu na bolje, promijenile imidž u potpunosti i formirale cijeli niz pristaša koji žele izgledati identično poput njih. Potpuno su promijenile standarde ljepote.

Možda najveća promjena vidljiva je na Khloe Kardashian, koja je prije nekoliko dana potpuno izbezumila gledatelje i javnost novim izgledom. Nova frizura, odlasci kozmetičaru i razni kirurški tretmani učinili su je potpuno neprepoznatljivom.