ZGODNA BAKA BALKANA

Neda Ukraden uživa u čarima ljeta i pokazuje svoju fit liniju u bikiniju

19.07.2018 u 13:03

Bionic
Reading

Pjevačica je jedna od rijetkih koja i u 67. godini života može pozirati u kupaćem kostimu i zatim se hvaliti time na društvenim mrežama. Nakon brojnih glazbenih obaveza Neda Ukraden uzela je predah i s obitelji se odmara u Crnoj Gori, a fanovima opet ponosno pokazuje svoju odličnu liniju

Neda Ukraden je s kćeri i unukama stigla na ljetni odmor. Uživaju u njihovoj vili u Lepetanima na crnogorskom primorju, u kojoj pjevačica zbog nastupa i putovanja ne stigne često boraviti. No spremno, bez imalo srama, pokazuje tijelo u dvodijelnim badićima, a zgodna baka ima i zanimljiv luftić.

Nema bolje od lubenice! I use i podase! #nedaukraden #sweetsummer

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

'Nije važno koliko imaš godina u životu, nego koliko života imaš u godinama', izjavila je ranije. Već je više puta isticala kako je najviše veseli druženje s unucima, što je aktivnost za koju tvrdi da je dodatno pomlađuje. Uz unuke i zdrav način života, za Nedin izgled očito nije zaslužna ljubav.

'Znatno mlađi muškarci mi se upucavaju, ali ja ne volim dječake, ne volim imati osjećaj da sam im mama i ružno bih se osjećala u takvoj vezi - iako svakoj ženi imponira kad joj se udvara jako mlađi dečko. Vječita sam djevojčica, ludica koja pitanje godina doživljava kao pitanje kronologije. To je vitalnost, mladolikost duše. I ne može se postići kremama', izjavila je nedavno za tportal.

  • +5
Neda Ukraden Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX