ROĐENDANSKA ČESTITKA

Neda Ukraden objavila fotografiju s kćeri jedinicom i sve oduševila

19.04.2018 u 20:58

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji uputila je svojoj kćeri najljepše riječi povodom njezina 38. rođendana

Pjevačica Neda Ukraden uvijek plijeni pozornost gdje god da se pojavila, a njezine gene očito je naslijedila i kći Jelena Bilbija Minović kojoj je najseksi baka estrade, kako ju često nazivaju, čestitala 38. rođendan.

'Mila moja kćer jedinica, moj anđeo, moja radost i najveće bogatstvo rodila se na današnji dan u Sarajevu! Sretan ti 38. rođendan najdraža moja Jelena', napisala je Neda ispod fotografije s kćeri koju je objavila na svojem Instagram profilu.

U čestitkama Nedinoj kćeri pridružili su se i mnogobrojni fanovi pjevačice.

'Neka je živa i zdrava.Lijepa na majku.Puno pozdrava za divne dame', 'Lijepa mama, lijepa kćer', samo su neki od komentara pristiglih ispod Nedine fotografije na kojoj pozira u društvu kćeri jedinice.

  • +3
Neda Ukraden Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

U intervjuu za tportal Neda je nedavno otkrila kako je tajna njezine mladolikosti u radu.

'Očigledno sam radoholičar. Volim raditi i kad ne radim, ja se naprosto ucrvam. Kad odem na odmor i prisilim se uplatiti neka putovanja na Tajland, u Dubai, na Sejšele, treći dan već ne znam što ću! Meni je to dosadno. Volim aktivne priče, volim zujati. Imam neke vježbe koje prakticiram, a koje mogu raditi svugdje. Ne idem po teretanama ni fitnes centrima, jer prije svega nemam vremena za to. Vježbe ne radim samo da bih bila u kondiciji, nego i zbog zdravlja, da bi moja kralježnica mogla izdržati štikle od 15 centimetara potpetica na bini do tri ujutro ili vožnju od osam ili deset sati', priznaje nezaustavljiva pjevačica.