neuništiva seksi baka

Neda Ukraden proslavila 67. rođendan i pokazala fantastičnu liniju u kupaćem kostimu

16.08.2017 u 17:21

Bionic
Reading

Teško je povjerovati da je pjevačica ušla u sedmo desetljeće života, a nakon njezine fotografije u badiću ta se činjenica čini posve nevjerojatna. Neda Ukraden danas puni 67. godina, a povodom toga je svojim fanovima na Instagramu pokazala da su za nju godine zaista samo broj

Svoj 67. rođendan Neda Ukraden proslavlja na Jadranu, nadomak Korčule, u krugu svojih najmilijih. Novim fotografijama na svom Instagram profilu dokazala da je poput starog vina, koje je s godinama sve bolje.

Uvijek je tvrdila da su genetika i rad na sebi zaduženi za njezin mladoliki izgled, a na dan svog 67. rođendana pjevačica je objavila fotografiju u jednodjelnom seksi kupaćem kostimu. Uz fotografiju je poručila:

'Nije važno koliko imaš godina u životu, nego koliko života imaš u godinama! Moj rođiš je počeo s dragim prijateljima iz Orebića na prelijepim Stupama kraj Korčule, a nastavlja se u Lepetanima s mojim najmilijima. Zahvalna sam mojoj Anđi i Duletu za bogat i sretan život ispunjen pjesmom i ljubavlju! Nikad sretnija sa 67!'.

  • +5
Neda Ukraden Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX