prkosi godinama

Najseksi baka estrade skinula se u kupaći kostim

19.07.2017 u 10:07

Bionic
Reading

Iako je u sedmom desetljeću života, Neda Ukraden se osjeća upola mlađom, a to je dala do znanja fotografijom koju je objavila na Instagramu. Sa svojim fanovima je podijelila onu na kojoj ponosno pokazuje nevjerojatnu liniju i tijelo u dvodijelnom kupaćem kostimu sa svog ljetovanja u Boki kotorskoj

Najseksi baka estrade fascinira javnost mladolikim izgledom u 66. godini života. Neda Ukraden nerijetko voli isticati da mladenački izgled duguje trbušnjacima i sklekovima koje svakodnevno radi te da se, bez obzira na to što je starija, brine o sebi jednako kao i u mlađim danima.

Iako se na fotografiji koju je objavila vidi da joj tijelo više nije u formi kao što je nekad bilo, mora se priznati da za svoje godine izgleda i više nego izvrsno.

Izjavila je kako je druženje s unucima dodatno pomlađuje. Upravo s njima je pozirala na plaži, ponosno pokazujući svoje tijelo u dvodijelnom bikiniju. Zbog fotografije je ubrzo počelo stizati mnoštvo pozitivnih komentara i riječi hvale za Nedin odličan izgled. 

Do sada, kako tvrdi, nije podlegla estetskoj kirurgiji, no bosanski mediji su pisali da se pjevačica podvrgla polukirurškim tretmanima krvnom plazmom koji obećavaju 20 godina mlađi izgled.

  • +5
Neda Ukraden Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX