FIZIČKE I VOKALNE VJEŽBE

Ne znamo jeste li je već čuli ali Kate Hudson ima fantastičan glas

25.02.2019 u 20:52

Bionic
Reading

Jednom kad čujete 39-godišnju glumicu Kate Hudson kako pjeva dok radi pilates, nećete to nikad moći zaboraviti

Dok mi uspijevamo samo tiho stenjati kad vježbamo, Kate Hudson pjeva iz petnih žila. Njeni obožavatelji, a i oni koji uopće nisu zainteresirani za nju, ostali su bez teksta kad su čuli kakav glas glumica zapravo ima.

Kate Hudson je tijekom vježbanja zapjevala trenutno popularan hit 'Shallow' Lady Gage koju je u filmu 'Zvijezda je rođena' izvela s Bradleyjem Cooperom. Pjesma vam je možda poznata i po tome što je dobila Oscara za najbolju originalnu pjesmu.

Iako sama nije bila na Oscarima, Kate Hudson definitivno je spremna osvojiti nekakvu nagradu. Pjevačica Katy Perry čak je putem Instagrama poručila Kate Hudson da bi željela producirati njen pjevački debi.

Kolegica Hilary Swank komentirala je kako Kate Hudson ima ludo dobar glas i da bi definitivno trebala pjevati, i to ne samo dok vježba. Hailey Bieber poručila je da je mislila da joj ne može biti veća obožavateljica i da je bila u krivu.

  • +4
Kate Hudson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ako je suditi prema snimkama sa Instagrama, čini se kako je jedina osoba koja nije impresionirana pjevanjem Kate Hudson njena trenerica.

  • +6
Kate Hudson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia