NEW YORK FASHION WEEK

Zanosnoj Catherine Zeta-Jones mjesto je na modnoj pisti, a ne u publici

13.02.2019 u 20:31

Bionic
Reading

Obiteljsko pojavljivanje glumice Catherine Zeta-Jones na New York Fashion Weeku u srijedu bacilo je sjenu na sve zvjezdane uzvanike modne revije na kojoj je predstavljena kolekcije Michaela Korsa

Zanosna Zeta-Jones pojavila se na modnoj reviji u prekrasnoj crvenoj haljini nešto dubljeg dekoltea koja savršeno pristaje njezinoj besprijekornoj figuri pa se teško oteti dojmu da bi 49-godišnjoj glumici primjerenije bilo prošetati se modnom pistom, nego sjediti u publici.

Lijepa brineta svoje je duge uvojke raspustila niz ramena, a oči i usne naglasila šminkom savršeno uklopljenom uz boju haljine.

Zeta-Jones je na New York Fashion Week stigla u pratnji supruga, 74-godišnjeg Michaela Douglasa, i 15-godišnje kćerke Caryse.

Elegantni Douglas za ovu je prigodu odjenuo tamnoplavo odijelo, crnu košulju i vestu u boji sličnoj odijelu, dok se Caryse, kako i priliči, odlučila za mledenački retro look. Na svijetle trapez traperice odijenula je bijeli top i preko njega motorističku jaknu s uzorkom pitona.

  • +4
Catherine Zeta-Jones na NYFW-u Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna obitelj nije jedina od holivudske 'prve lige' koja se pojavila na modnoj reviji Michaela Korsa.

Novopečena mama Kate Hudson izgledala je odlično u lepršavoj crnoj haljini, prošaranoj crvenim cvjetnim uzorkom, ali ipak manje zanosno od deset godina starije kolegice Zeta-Jones.