PODUŽA LISTA

Sve ljubavi Alexa Rodrigueza: Hoće li Jennifer Lopez uspjeti ono u čemu je uspjela samo jedna od njezinih 15 prethodnica?

07.02.2019 u 06:31

Bionic
Reading

On je danas umirovljeni sportaš, nekadašnja zvijezda Yankeesa, a javnosti je ponajviše zanimljiv zbog poduže liste slavnih dama s kojima se našao u ljubavnim vezama. Alex Rodriguez iza sebe ima tek jedan brak, a da ga odvedu drugi put pred oltar, pokušale su i holivudske glumice, manekenke, slavne pjevačice, egzotične plesačice, kao i jedna milijarderka. Trenutno je u vezi s Jennifer Lopez, a nagađa se da bi upravo njoj moglo uspjeti ono što nije njezinim prethodnicama

Igrač koji je ostavio srce na terenu u privatnom je životu ljubitelj žena. Tijekom svoje sportske karijere prikupio je i poduži popis atraktivnih dama dobro poznatih javnosti, s kojima je bio u kraćim ili dužim vezama, a ono što je svima zajedničko to je da su prije negoli su ga upoznale ili uz njega postale ovisnice o tjelovježbi te gotovo opsjednute svojim izgledom.

Tek šest godina, od 2002. do 2008. godine, Alex Rodriguez proveo je u prvom i, za sada, jedinom braku s Cynthiom Scurtis. Dobili su dvije kćeri, Eliju i Natashu, a njihovom braku presudila je njegova izvanbračna afera 2007. godine s Joslyn Noel Morse, bivšom egzotičnom plesačicom.

The New York Post raspisao se o toj aferi, pišući kako se Rodrigueza i Joslyn moglo često vidjeti zajedno u Tampi, Dallasu, Miamiju i Torontu. Egzotična plesačica danas je osobna trenerica.

S Joslyn Noel Morse prevario je suprugu Cynthiju Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Jedna od veza o kojoj se šuškalo, no nikada nije potvrđena, bila je ona sa 17 godina starijom pjevačicom Madonnom. Te 2008. godine oboje su još uvijek bili u braku, on s Cynthiom, a ona s Guyem Ritchiejem. Nedugo nakon što je njihova afera postala javna oboje su se razveli, a Madonna je tek 2016. godine, tijekom turneje po Kini, odbacila sve navode o njihovoj romansi.

Friško rastavljeni Alex Rodriguez, nakon što je završio svoje s Madonnom, utjehu je pronašao u supermodelu Melissi Britos. Iako su se viđali nekoliko mjeseci, snimljeni su zajedno tek u talijanskom restoranu u Miami Beachu na Valentinovo 2009. godine.

Dvanaest godina nakon što se razvela od supruga zvijezda reality showa 'The Real Housewives of New York' i televizijska voditeljica Bethenny Frankel 2009. godine kratko se viđala s Rodriguezom, da bi godinu kasnije već bila u novom braku.

Te 2009. godine Alex Rodriguez imao je i kratku aferu s prelijepom holivudskom glumicom Kate Hudson. Prestali su se viđati njezinom odlukom jer joj je dozlogrdilo to da on konstantno zove svoju bivšu ljubav Madonnu.

I prije negoli se prestao viđati s Kate Hudson započeo je vezu s Elaine Spottswood. Riječ je o manekenki iz ugledne obitelji koja se bavi nekretninama na Floridi. S devet godina mlađom plavušom viđao se gotovo godinu dana.

Od srpnja 2010. do rujna 2011. službena je bila njegova veza s tri godine starijom holivudskom glumicom Cameron Diaz. Vezu je prekinuo sam Rodriguez, a lijepoj glumici prekid je teško pao i od njega se dugo oporavljala.

U jesen 2011. godine, odmah nakon prekida s Cameron Diaz, Rodriguez je započeo vezu s trenericom fitnesa Ellom Magers. U to doba veza se činila poprilično ozbiljnom te je par čak otišao na odmor s njegove dvije kćeri.

I baš kada su svi pomislili kako nema te žene uz koju se A-Rod može smiriti, u njegov se život ušetala Torrie Wilson, bivša profesionalna kečerica. S atraktivnom Torrie u vezi je bio od kraja 2011. do veljače 2015. godine, a ljubavi je došao kraj zbog dvije stvari - Rodriguez još uvijek nije bio spreman skrasiti se, a i povezanost s bivšom suprugom Cynthiom smetala je njegovoj djevojci.

Nakon prekida trogodišnje veze A-Rod nije dugo mirovao. Upravo u to vrijeme holivudska zvijezda Demi Moore rastala se od Ashtona Kutchera, a ubrzo je viđena na večeri s proslavljenim sportašem u restoranu na Manhattanu. I dok neki kažu kako je to bio prijateljski izlazak, drugi ne vjeruju u to, a njihovo druženje navodno je itekako zasmetalo Madonni, čija je Demi Moore bila prijateljica.

Tijekom igranja prvenstva s Yankeesima, Alex Rodriguez bacio je oko na australsku manekenku Kynu Treacy i nije mu trebalo dugo da je osvoji. A kako mu i ne bi osvajanje pošlo za rukom kada je bilo poprilično zanimljivo. Prema pisanju New York Posta, Rodriguez je bacio lopticu za bejzbol s porukom atraktivnoj brineti u publici. U poruci je zatražio broj telefona, a koliko je dugo trajalo njihovo druženje tijekom 2012. godine, nije poznato.

Godinu nakon Kyne Treacy, Alex Rodriguez spetljao se s Julianne Hough, natjecateljicom showa 'Ples sa zvijezdama', no sve je potrajalo tek koliko traje jedan izlazak jer ona nije bila pretjerano zainteresirana i zagrijana za lomitelja ženskih srca. Navodno je lijepa Julianne izlaskom s Rodriguezom zapravo željela svog bivšeg dečka Ryana Seacreasta učiniti ljubomornim.

Među nikada službeno potvrđenim djevojkama 2015. našla se i Erin Simmonds, fitnes model i zaljubljenica u zdrav život. Čak 12 i pol godina mlađa ljepotica iz Teksasa ipak nije dugo ostala u njegovu životu.

Je li to zato što je nakon razvoda od Sergeyja Brina, suosnivača Googela, dobila milijarde ili je u pitanju bilo nešto sasvim drugo, Anne Wojcicki uspjela je zadržati Rodrigueza pored sebe gotovo godinu dana. Njihova veza trajala je od ožujka 2016. do veljače 2017. godine.

Iako su se upoznali još 2005. godine na utakmici koju su Yankeesi igrali protiv Metsa, vezu su započeli tek 12 godina kasnije, u ožujku 2017. godine. Danas su Jennifer Lopez i Alex Rodriguez sretniji no ikada, a hoće li latino divi uspjeti ono što je samo jednoj prije nje uspjelo - slamatelja ženskih srca odvesti pred oltar - doznat će se, vjerujemo, uskoro.

  • +11
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez na jahti Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia