U NEW ORLEANSU

Ne zna gdje će s novcima: Za nešto više od 5 milijuna kuna, Beyonce je kupila crkvu

22.05.2018 u 11:39

Bionic
Reading

Nakon što je početkom mjeseca bila glavna tema misnog slavlja u jednoj katedrali u San Franciscu, ime slavne Beyonce Knowles ponovno se povezuje s vjerom. Ovoga puta razlog je još zanimljiviji, budući da je pjevačica odlučila kupiti crkvu u New Orleansu

Ona je jedna od najpoznatijih osoba na cijelom svijetu, njezine pjesme pjevaju milijuni, a sve to donosi joj impozantne brojke na njezinom bankovnom računu. Sve što radi Beyonce Knowles u trenutku postaje hit, a ona, čini se, od dosade i viška novca ne zna što će pa kupuje nekretnine po Americi.

Beyonce kupila crkvu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posljednja u nizu, koju je prema pisanju TMZ-a kupila, nekadašnja je crkva u New Orleansu, stara više od stoljeća, koju je platila oko 5,3 milijuna kuna i koja se prostire na oko 700 metara kvadratnih.

Budući da se već duže vrijeme ne koristi kao crkva, očito se našla u prodaji, a zapela je i za oko slavnoj pjevačici, čije se ime u posljednje vrijeme često povezuje s vjerom. Naime, već ranije ovog mjeseca održana je prva 'Beyonce misa' u katedrali Grace u San Franciscu, tijekom koje su pjevane njezine pjesme iz solo karijere, ali i iz doba Destiny's Childa.

Beyonce misa u San Franciscu Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Svećenica "Ako pogledamo putanju njezine osobe i njezinih odnosa, možemo vidjeti toliko mnogo pitanja s kojima se suočavaju crne žene i kako to može utjecati na način na koji tumačimo tekst došla je na ideju da svoja misna slavlja napravi da budu tematska, povezana s pop ikonama, objasnivši: 'Kada smo razgovarali o ženskom tumačenju biblije, Beyonce se tu savršeno uklopila. Ako pogledamo putanju nje kao osobe i njezinih veza, možemo vidjeti sa koliko se problema susreću žene tamne boje kože te koliko to može utjecati na našu interpretaciju teksta.'

  • +16
Beyonce - Svjetska turneja Formation Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia