POSTALE VIRALNI HIT

Kako joj je to palo na pamet: Beyonce pala na pozornici pokušavajući podići sestru

23.04.2018 u 11:50

Bionic
Reading

Njihova uvježbana koreografija trebala je biti nešto o čemu će se govoriti još danima nakon završetka Coachelle, a to su na kraju i postigle, no zahvaljujući nečem nepredvidivom. Tijekom nastupa na čuvenom glazbenom festivalu Beyonce je pokušala podići svoju mlađu sestru Solange, nakon čega su izgubile ravnotežu i obje završile na podu

Nastupajući na ovogodišnjoj Coachelli, čuvenom glazbenom festivalu u Kaliforniji, Beyonce je odlučila ugostiti i svoju sestru Solange Knowles. Za nastup su se pripremale danima, uvježbavajući pomno zadanu plesnu koreografiju. A onda se dogodio spektakl, ali za njih debakl.

Beyonce i Solange pale na pozornici Izvor: Društvene mreže

36-godišnja zvijezda odlučila je tijekom plesa podići svoju pet godina mlađu sestru, no obje pjevačice u jednom su trenutku izgubile ravnotežu i pale na pod. Umirući od smijeha, odlučile su pad iskoristiti za koreografiju, stoga su se okrenule na leđa, malo 'mahale' nogama po zraku, a onda ustale i nastavile s koreografijom.

Sve to dogodilo se u tek nekoliko sekundi, a ako je na Coachelli bilo onih koji to nisu vidjeli, nisu ostali razočarani jer se čuvena snimka proširila društvenim mrežama uz hashtagove #toocute i #beychella.

  • +8
Solange i Beyonce Izvor: Profimedia / Autor: N.N.