Marg Helgenberger

Ne viđamo je često: Evo kako danas izgleda poznata detektivka s malih ekrana

04.06.2023 u 16:46

Bionic
Reading

Glumačku karijeru Marge Helgenberger počela je graditi ranih 80-ih, a domaći gledatelji najviše ju pamte po ulozi detektivke Catherine Willos u seriji ‘CSI: Crime Scene Investigation’

Glumački uspon Helgenberger počeo je ulogom prostitutke K. C. Koloski u kultnoj seriji ‘Kineska plaža' i nastavio se do 2000., kada je potpisala unosan ugovor sa CBS-om za snimanje serije ‘CSI: Crime Scene Investigation'. Do njega je uglavnom zarađivala gostujući u brojnim serijama i televizijskim dramama.

Uloga detektivke Catherine Willows za ovu američku glumicu stigla je u četvrtom desetljeću žuvota, a već nakon završetka prve ‘CSI’ sezone njezino se ime našlo na svim listama najseksepilnijih žena u Hollywoodu.

‘Na setu smo u početku provodili 16 sati, nakon toga se taj tempo smanjio na 12 sati. Kad ste toliko vremena uživljeni u lik, dogodi se da se počnete ponašati tako, taj sindrom se dogodio i meni’, izjavila je svojedobno. Ubitačan tempo na setu, međutim, itekako se isplatio.

Iako se danas rijetko može ugledati na svečanim događanjima, ovog vikenda nije željela propustiti 30. izdanje humanitarne gala večere Race To Erase MS u Los Angelesu. 

Uz bok poznatim damama poput brazilske manekenke Alessandre Ambrosio i glumačke kolegice Denise Richard, danas 64- godišnja Marge Helgenberger plijenila je elegancijom u maloj crnoj haljini sa detaljem zlatnih resica.