nema mirovanja

Ne staje ni na odmoru: Antonija Blaće okušala sreću u igranju balota

06.08.2020 u 16:05

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica i producentica provodi, čini se, aktivan godišnji odmor. Ranije je izjavila kako će ljetovati na 'standardnoj turi' koja obuhvaća: Šibenik, Primošten, otok Kaprije te Pelješac. Upravo ondje odlučila je okušati sreću u najpopularnijoj igri u Dalmaciji

Boćanje ili igranje balota je tradicionalna, omiljena sportska razbibriga Dalmatinaca i Primoraca. Kako je Antonija Blaće iz Šibenika, dobro zna pravila igre i čini se da u tome uživa.

'Kad ti život da limune ti uzmi balotu i pleši kao da te nitko ne gleda', opisala je voditeljica i producentica fotografiju na kojoj baca balotu i uz nju napisala duhoviti opis: 'Prijave na seminar na link in bio'. Naravno mnogi su se oduševili vidjevši je u tom izdanju, a blogerica Andrea Andrassy je fotografiju komentirala u istom šaljivom tonu i priupitala je hoće li biti i u obliku webinara. Antonija joj je odgovorila da je u nastajanju.

Zatvaranje u kuću za vrijeme karantene nije joj palo teško. Premda je mnogi doživljavaju kao druželjubivu i nasmijanu, Antonija je sebe opisala kao introverta koji je uživao kod kuće. Po izlasku iz karantene voditeljica se počastila prvim skokom s padobranom a sa svojim suprugom Hrvojem Brlečićem proslavila je petu godišnjicu braka.Da su u vezi se saznalo u ljeto 2009. godine. Zaručili su se dvije godine nakon toga na brodu u Beogradu, a vjenčali u lipnju 2015. godine.

View this post on Instagram

I DID IT!!!!! ✈️🤩 #skydive #tandemskydive

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on