HRABRA TV VODITELJICA

Svi joj čestitaju: Antonija Blaće odvažila se i napravila nešto što je oduvijek željela

24.05.2020 u 15:21

Bionic
Reading

Omiljena TV voditeljica koju smo odnedavno gledamo i u RTL-ovom kvizu '10 pitanja' poznata je po duhovitim objavama na društvenim mrežama gdje ima veliki broj pratitelja

Simpatična Tonka svojom je najnovijom objavom na Instagramu izazvala bezbroj pohvala jer je postavila fotografiju iznad oblaka na kojoj - skače s padobranom iz zrakoplova!

Uvijek nasmijana Šibenčanka koju pamtimo još iz prve sezone 'Big Brothera', odvažila se na ovu avanturu iz zraka koja nije za svakoga.

'I did it!!!!', napisala je Antonija pored prekrasne fotografije na kojoj se voditeljica sprema za skok.

'Upravo sam umro', 'Wow', 'Bravo', 'Svaka ti čast', 'Duboki naklon', redali su se komentari brojnih Antonijih pratitelja na Instagramu.

  • +7
Antonija Blaće Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nedavno je pak odgovarala na pitanja na svom Instagram profilu pa je otkrila kako nikad ne bi mijenjala svoj posao jer voli producirati i biti voditeljica.

U svom je stilu odgovorila i na pitanje zašto joj oči izgledaju zatvoreno. Voditeljica je objasnila da uvijek ima spuštene kapke i da kad se smije ništa ne vidi što objašnjava njezin pozitivan stav prema životu.

'Normalno da mi je sve pozitivno kad ništa ne vidim', našalila se Antonija.

Preporučila je tad svoje omiljene filmove, a to su: 'Život drugih', 'Interstellar', 'Vis a Vis', 'Inside Out', 'Peti element' i serije: 'Sex Education', 'Office', 'After Life', 'Good Fight', 'Mrs. America', 'Big Little Lies'.