NEOPISIVA SREĆA

Filip Juričić postao tata: Pohvalio se objavom na društvenoj mreži

16.08.2018 u 22:25

Bionic
Reading

Kazališna i televizijska zvijezda i njegova zaručnica Nika Dogan postali su roditelji. Naime, Filip Juričić i medicinska sestra na njegovom profilu na Instagramu obznanili su da je na svijet stiglo njihovo prvo zajedničko dijete

Glumac je tijekom dana na Instagramu objavio fotografiju iz bolnice gdje leži pored svoje zaručnice. Sa svih strana počele su mu pristizati čestitke, ponajviše od njegovih glumačkih kolega. Mislav Čavajda je komentirao da nada kako je sve prošlo u redu, a Filip Juričić mu je odgovorio da je te mu se zahvalio na čestitci. Još nije poznato jesu li Filip Juričić i Nika Dogan dobili curicu ili dječaka.

Da je 'neukrotivi zavodnik', pronašao pravu ženu za skladan obiteljski život doznalo se u listopadu prošle godine kad se prvi put javno pojavio s Nikom na premijeri drame 'Revizor' u zagrebačkom kazalištu Komedija, u kojoj je imao ulogu. Glumac je Niku brzo upoznao s 10-godišnjim sinom Janom kojeg je dobio u vezi s bivšom djevojkom, profesoricom hrvatskog jezika Mateom Roščić. Nika ima kćerkicu pa sve jako dobro razumije oko odnosa s djecom.

View this post on Instagram

<3 #napokonodmor

A post shared by Filip Juricic (@filip.juricic1) on

'Jako nam je lijepo. Bilo je nekoliko uspješnijih veza u mladosti, brodoloma, kao kod svakoga, i evo sad u ovim ozbiljnijim godinama našao sam nekoga s kim mi je predivno. Čak živimo zajedno i nadam se da je to - to. Razmišljam i o braku. Tradicionalan sam i u redu je jednom se i oženiti. Mislim da su prošle godine brzih ulazaka u brakove', otkrio je u ranije.

  • +2
Filip Juričić sa zaručnicom Nikom Dogan Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL